• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.10.2024

11:40

Jesu oni svi ludi ili šta!? Vučić odgovorio Aleksiću i pogodio pravo u glavu: Što je tikva praznija, to je bezobraznija! Bolje neka paze kako voze

Tanjug/Ata Images

Vesti

Jesu oni svi ludi ili šta!? Vučić odgovorio Aleksiću i pogodio pravo u glavu: Što je tikva praznija, to je bezobraznija! Bolje neka paze kako voze

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je Miroslavu Aleksiću koji je jutros mlatio praznu slamu.

Aleksić je govorio o tome kako je Rio Tinto uticao na rezultat izbora u Papui Novoj Gvineji i uporedio tu situaciju sa Srbijom.

Predsednik Vučić je na trenutak ostao šokiran ovom konstatacijom i upitao da li je i njega Rio Tinto doveo na mesto predsednika 2017. godine.

- Jesu oni svi ludi ili šta? Jesu oni...bolje da ne pitam, htedoh da pitam nešto što deca danas pitaju. Trudim se da budem korektan - rekao je Vučić i nastavio:

- Nisu mene vodali kao mečku po nekim drugim državama da budem njihov agent, nego baš tog Aleksića. Rio Tinto su oni doveli, menjali su zakon zbog Rio Tinta, i govorili da je Rio Tinto važan. Pokojni Tijanić je govorio "svako se kreće u krugu svoje pokvarenosti". Ne zna on ni na karti da pokaže Papuu Novu Gvineju. Ali šta da radite, što je tikva praznija, to je bezobraznija - istakao je predsednik Srbije.

Na kraju je prokomentarisao i bahatost Aleksićevog poslanika Nenada Milojičića, koji je juče ujutru napravio saobraćajni prekršaj.

Bolje bi bilo da paze kako voze kroz naseljena mesta. Njegov poslanik je vozio skoro 80 km/h više od dozvoljenog. I posle se još poziva na poslanički imunintet, sram ga bilo - rekao je Vučić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set