• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2024

17:31

Ministarka Mesarović: Monstruozne slike koje dehumanizuju porodicu Vučić su za svaku iole normalnu osobu duboko uznemirujuće

Tanjug

Vesti

Ministarka Mesarović: Monstruozne slike koje dehumanizuju porodicu Vučić su za svaku iole normalnu osobu duboko uznemirujuće

Podeli vest

Ovakve najmonstruoznije pretnje u kojima se članovima porodice predsednika Aleksandra Vučića crta meta na čelu je za najveću osudu, izjavila je danas ministarka Adrijana Mesarović.

"Monstruozne slike koje dehumanizuju porodicu Vučić su za svaku iole normalnu osobu duboko uznemirujuće i predstavljaju jasnu i nedvosmislenu pretnju po živote članova predsednikove porodice!

Mi ćemo, uprkos svemu, nastaviti da se borimo za mir, za stabilnost, za budućnost i generacije koje dolaze posle nas - i nećemo ni kleti, ni crtati metu na čelu bilo kome, ali se nećemo plašiti, nikada, da uvek kažemo istinu i da se za istinu borimo!

Zato najmanje što možemo da uradimo jeste da kolektivno osudimo ovakve porive i pokažemo jedinstvo u podršci predsedniku koji je izložio i svoju porodicu zbog posla kojim se bavi, a svi znamo koliko je taj posao važan.

Puna podrška predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici!", stoji u objavi na Instagramu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set