• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.10.2024

10:05

Narode, ovi lažu sve što kažu! Srđan Milivojević u programu uživo izgovorio gnusnu laž i nije ni trepnuo: Evo dokaza crno na belo! (VIDEO)

Ata images

Vesti

Narode, ovi lažu sve što kažu! Srđan Milivojević u programu uživo izgovorio gnusnu laž i nije ni trepnuo: Evo dokaza crno na belo! (VIDEO)

Podeli vest

Srđan Milivojević, poslanik DS koji se "bori protiv nasilja" i glumi velikog patriotu i ekologa, oborio je svetski rekord u laganju!!!

Milivojević je, gostujući u jednoj emisiji, izgovorio brutalnu laž, a nije ni trepnuo!

- Portugalija je evropska država, ona je zabranila iskopavanje litijuma na svojoj teritoriji - rekao je. 

Ali ga je jedna velika činjenica demantovala: Portugalija je pre šest dana potvrdila da otvara rudnik litijuma "Baroso" 2027. godine! 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set