• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.10.2024

10:25

Ovo je, kažu, za njih bitka generacije i najvažnije pitanje u Srbiji! Jovanov jednom fotografijom pokazao koliko opoziciji nije stalo da se održi sednica!

Zoran Sinko

Vesti

Ovo je, kažu, za njih bitka generacije i najvažnije pitanje u Srbiji! Jovanov jednom fotografijom pokazao koliko opoziciji nije stalo da se održi sednica!

Podeli vest

Šef poslaničkog kluba SNS Milenko Jovanov oglasio se na samom početku sednice Skupštine i istakao da je opozicija još jednom pokazala koliko joj je stalo do sednice na kojoj se raspravlja o iskopavanju litijuma u Srbiji.

"Za početak današnje sednice, neophodno je bilo prisustvo 84 narodna poslanika. Budući da je 86 poslanika opozicije potpisalo predlog zakona i tražilo ovu sednicu, bilo ih je dovoljno da bez ikoga iz vlasti počnu sa radom. Ali... Ukupno ih je na početak sednice došlo 54 i opet smo im obezbedili kvorum da bi sednica uopšte počela. I ovo je, kažu, za njih bitka generacije i najvažnije pitanje u Srbiji. Sramota", napisao je Jovanov. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set