• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2024

11:36

Jovanov (SNS): Opozicija po svaku cenu želi da sakrije da su najekstremniji lažni ekolozi prodavali zemlju Rio Tintu

printscreen

Vesti

Jovanov (SNS): Opozicija po svaku cenu želi da sakrije da su najekstremniji lažni ekolozi prodavali zemlju Rio Tintu

Podeli vest

Šef poslanika SNS u Skupštini Srbije Milenko Jovanov izjavio je da narodni predstavnici u parlamentu “nisu dužni da slušaju melodrame” o odnosu oca i sina, jednog od najekstremnijih lažnih ekologa, koji su prodavali svoju zemlju Rio Tintu, a koje u raspravi prenose poslanici opozicije.

Jovanov je tako reagovao nakon izlaganja poslanice opozicije Danijele Nestorović koja je čitala dugo pismo aktiviste Nebojše Petkovića u kome se pominje njegov odnos sa sopstvenim ocem I priča o tome kako je otac prodao zemljište Rio Tintu, a sin mu navodno zamerio.

- Nestorović nam je čitala porodičnu dramu o odnosu oca i sina, gde je otac prodao a sin ga se odrekao jer je otac prodao a nije dao njemu da proda. Mi nismo dužni da slušamo ove melodrame - istakao je šef poslaničkog kluba SNS.

On je naglasio da je u stvari suština u tome da su “najekstrimniji aktivisti prodavali ili pokušavali da prodaju svoju zemlju Rio Tintu, a opozicija to pokušava da sakrije”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set