• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.10.2024

19:55

Svedoci smo da opozicija nastavlja da širi dezinformacije o projektu Jadar! Oglasila se ministarka Đedović nakon skupštinske rasprave

Informer

Vesti

Svedoci smo da opozicija nastavlja da širi dezinformacije o projektu Jadar! Oglasila se ministarka Đedović nakon skupštinske rasprave

Podeli vest

Ministarka energetike Dubravka Đedović Handanović oglasila se nakon drugog dana rasprave u Skupštini Srbije o kopanju litijuma.

- Nakon drugog dana skupštinske rasprave, svedoci smo da opozicija nastavlja da širi dezinformacije o projektu Jadar, bez konkretnih argumenata, baš kao što ih nema ni u predlogu izmena Zakona o rudarstvu i geologiji - rekla je ministarka i dodala:

- Jedino što su mogli da mi zamere bio je moj ton, iako su mi neprestano gromoglasno dobacivali tokom govora – toliko o njihovom vaspitanju i pozivu na argumentovanu raspravu! Što se tiče moje prošlosti, i to su našli da mi zameraju – gospodo, imam više radnog iskustva i diploma nego polovina ovde prisutne opozicije zajedno. Da ste decenijama radili i stvarali u zemlji i svetu, kao što sam ja, i vi biste mogli da postignete mnogo. Posedujem diplomu tri fakulteta i bila sam šef Evropske investicione banke, između ostalog. Ako je jedino što imate da mi zamerite moja prošlost – hvala vam na tome!

Podsetimo, tokom skupštinske rasprave opoziciona poslanica Marinika Tepić napala je ministarku Đedović.

- Ona iznosi podatke o imovini ljudi, a na sebi nosi garsonjeru - rekla je Tepićeva.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set