• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.10.2024

23:07

Kozarev: DPS besmislenim napadima na Aleksandra Vučića manifestuje histerični strah dela crnogorske političke elite od moderne i uspešne Srbije!

mfa.gov.rs

Vesti

Kozarev: DPS besmislenim napadima na Aleksandra Vučića manifestuje histerični strah dela crnogorske političke elite od moderne i uspešne Srbije!

Podeli vest

Član Glavnog odbora SNS Dušan Kozarev oglasio se povodom sramnih napada i provokacija DPS-a upućenih predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću danas u Crnoj Gori.

Saopštenje Dušana Kozareva prenosimo u celosti:

- Demokratska partija socijalista Crne Gore besmislenim napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića manifestuje histerični strah dela crnogorske političke elite od moderne i uspešne Srbije. 

Taj strah je iracionalan i plod je frustracije DPS zbog sopstvenih političkih neuspeha, jer njihov projekat uništenja srpskog nacionalnog bića u Crnoj Gori doživeo je fijasko, a da ne govorimo o razmerama kriminalizacije te države u vreme dok je ta stranka držala u rukama sve poluge moći.

U vreme vlasti DPS jedini i najlukrativniji izvozni proizvod Crne Gore bio je organizovani kriminal, a najveće investicije su bile investicije u bankovne račune Đukanovićeve političke vrhuške.  

Ljudi poput DPS-ovog portparola Miloša Nikolića žive u vremeplovu i misle da je i dalje moguće politiku graditi na lažima i predrasudama o Srbiji i srpskom narodu, iako su upravo zbog političkog šovinizma razvlašćeni i prezreni od pristojnog sveta u Crnoj Gori.

Srbija nikada ništa nije nažao učinila Crnoj Gori, ali je zato DPS-ov režim činio sve da sruši mostove prirodne bratske saradnje sa Srbijom, i čak u svrhu milogorskog nacionalnog inženjeringa priznao jednostrano proglašenu nezavisnost "Kosova", rušeći tako i nacionalne temelje sopstvenog naroda.  

Srbija danas stremi ka budućnosti i napretku, ali ni ona ni njen predsednik neće obarati pogled pred provokacijama i lažima DPS-ovih aparatčika i povlađivati njihovoj antisrpskoj histeriji - navodi Kozarev u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set