• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.10.2024

08:09

Tandem za vrhunsko baljezganje! Pavle Grbović, Ramiz Salkić i Slobodna Bosna udarili na Anu Brnabić - besni jer Srbi nisu genocidan narod!

Reuters/Aleksandar Jovanović Cile/Zoran Sinko/printscreen

Vesti

Tandem za vrhunsko baljezganje! Pavle Grbović, Ramiz Salkić i Slobodna Bosna udarili na Anu Brnabić - besni jer Srbi nisu genocidan narod!

Podeli vest

Lider Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović sramno je usred Skupštine Srbije pljunuo na narod Srbije, rekavši da je u Srebrenici bio ''genocid'', ali mu je ubrzo predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić žustro odgovorila: Ne, u Srebrenici nije bio genocid! Upravo ovakav jasan i slobodarski stav Ane Brnabić zasmetao je najvećim srbomrscima!

Islamistička "Slobodna Bosna", poznata po utemeljenim mrziteljskim tekstovima o Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću, ne prestaje da propagira besmisleni narativ, a sada je "na tapetu" bila i Ana Brnabić - predsednica Skupštine Srbije - koja je imala validan odgovor na stav poslanika Pavla Grbovića tokom javne debate u Skupštini, koji je bio i više nego zabrinjavajuć, a ticao se takozvanog genocida u Srebrenici.

Slobodna Bosna je po starom dobrom receptu brže-bolje potrčala da podrži bilo kakav srbomrziteljski stav, te ne čudi što je u svom peru prenela reči Pavla Grbovića, predsednika PSG, a kojeg je podržao i Ramiz Salkić, bošnjački poslanik u skupštini Republike Srpske, koji konstantno potenciraju narativ o navodnom "genocidu" u Srebrenici. 

Sada su se zajedno Salkić, Grbović i Slobodna Bosna obrušili na Anu Brnabić i državu Srbiju. 

"Ani Brnabić stigao odgovor iz Republike Srpske: „Negiranje genocida od strane visokih zvaničnika Srbije potvrđuje njihovo ideološko slaganje sa počiniocima genocida…"", piše u naslovu Slobodne Bosne! 

Foto: printscreen

 

Očito je da je jedini smisao srbomrzaca u ovakvim napadima na Srbiju, Srpsku, predsednika Aleksandra Vučića, sada i Anu Brnabić.  Zapravo, medijska mašinerija Slobodne Bosne neprestano širi dezinformacije, iskrivljuje realnost i podstiče mržnju, kojoj se olako pridružuju najgori hejteri slobodarske i prave srpske politike. S druge strane, Vučić je taj koji neprekidno i neumorno poziva na jedinstvo i saradnju! 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set