• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.10.2024

17:38

Stravična podvala na N1! Tvrde da se u Loznici održava masovni protest, a uživo u programu prikazuju arhivske snimke! (FOTO)

Informer

Vesti

Stravična podvala na N1! Tvrde da se u Loznici održava masovni protest, a uživo u programu prikazuju arhivske snimke! (FOTO)

Podeli vest

Tajkunska televizija N1 pokušala je stravičnu podvalu tokom protesta opozicije i lažnih ekologa koji se održava u Loznici.

Naime, nakon što je protest za koji su sami iz opozicije najavljivali da će biti masovni, doživeo debakl, opoziciona N1 pod kontrolom Dragana Šolaka pokušala je jeftinu i stravičnu podvalu.

Kako smo već pisali, na protestu lažnih ekologa skupilo se jedva 680 ljudi, što ste mogli da vidite i u prenosu na Informer TV, ali ne i na N1 i ostalim tajkunskim televizijama.

Ne samo da se mediji pod kontrolom tajkuna Šolaka nisu udostojili da gledaocima prikažu snimak iz drona, čime bi prikazali pravo stanje i broj prisutnih, već su se odlučili da prikažu arhivkse snimke!?!

Foto: Printscreen

 

Foto: Printscreen

 

Kako je stvarno izgledao ovaj "masovni" protest pogledajte na fotografijama ispod.

Foto: Informer

 

Foto: Printscreen

 

Postavlja se pitanje, ukoliko je ovo masovni skup, kako tvrde opozicioni mediji, čemu onda arhivski snimci?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set