• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2024

14:32

MEDIJSKA BOMBA NA INFORMER TV! Poznata voditeljka će "Bez garda" postrojiti srpske političare!

Nikola Babić

Vesti

MEDIJSKA BOMBA NA INFORMER TV! Poznata voditeljka će "Bez garda" postrojiti srpske političare!

Podeli vest

Pripremite se za emisiju koja ne poznaje granice, ne postavlja rukavice i ide pravo u srž – „Bez garda“ autora i voditeljke Ivane Vučićević donosi vam politički tok šou kakav Srbija do sada nije videla!

Pripremite se za emisiju koja ne poznaje granice, ne postavlja rukavice i ide pravo u srž – „Bez garda“ autora i voditeljke Ivane Vučićević donosi vam politički tok šou kakav Srbija do sada nije videla! U ovoj emisiji nema zaštićenih, nema nedodirljivih tema, jer je cilj da se suočimo sa istinom o svim ključnim pitanjima koja oblikuju svakodnevni život naših građana. 

Foto: Nikola Babić

 

 „Bez garda“ je platforma na kojoj će se otvoriti najvažnije teme – politika, ekonomija, zdravstvo, i sve ono što tišti Srbiju danas. Ništa neće biti prećutano, jer ovde otvaramo prostor za prave debate koje Srbija zaslužuje! U vrelini političke arene suočiće se najuticajnije ličnosti iz srpskog političkog života, a vrata su širom otvorena i za vlast i za opoziciju. 

Ova emisija pomera granice dijaloga u srpskom društvu. Uz hrabre i neizbežne debate, cilj je da postavimo prava pitanja, otvorimo razgovore koji su dugo bili zatvoreni i da konačno počnemo da slušamo jedni druge. 

Jer samo kroz otvoreni dijalog možemo pronaći rešenja koja će doprineti da Srbija bude bolje mesto za sve njene građane. Spremite se za žestoku diskusiju, hrabra pitanja i odgovore koji menjaju perspektive. “Bez garda” – emisija koja neće zaustaviti borbu dok Srbija ne bude bolja za sve nas!

Ponedeljak 28.oktobar, uživo u 18h.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set