• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2024

16:18

KO JE OTEO SRPSKO PRAVOSUĐE?! Kako je moguće da je za ekstremno nasilje Bjelogrlić dobio uslovnu kaznu

Ata images / pritnscreen

Vesti

KO JE OTEO SRPSKO PRAVOSUĐE?! Kako je moguće da je za ekstremno nasilje Bjelogrlić dobio uslovnu kaznu

Podeli vest

Prvi osnovni sud u Beogradu osudio je danas reditelja i glumca Dragana Bjelogrlića na uslovnu kaznu zatvora od šest meseci sa rokom provere od dve godine zbog nasilničkog ponašanja prema kolegi Predragu Antonijeviću 23. avgusta 2021. godine u niškom hotelu "Ambasador". Ovako mizerna kazna sama nameće jedno pitanje - ko donosi odluke u srpskom pravosuđu?

Antonijević je u trenutku napada sedeo sa piscem Vladimirom Kecmanovićem, urednikom kulturne rubrike na RTS.

Kao što se može videti na snimku koji su objavili svi srpski mediji, a koji Informer ponovo objavljuje i u ovom članku, vidi se kako Bjelogrlić prilazi Antonijevićevom stolu i zverski ga udara pesnicom.

Nakon opšteg meteža prisutni su nekako zaštitili Antonijevića, a ubrzo nakon toga je krenuo i sudski postupak.

Na sudu je svedočio i Kecmanović koji je rekao da nije bilo nikakvog dobacivanja koje je prethodilo tuči i da je Bjelogrlić samo prišao Antonijevićevom stolu i udario ga, nakon čega je nastalo koškanje.

- Dok sam prišao, Bjelogrlić je nastavio da ga udara, i ja sam ih razdvojio - rekao je pisac tom prilikom.

Foto: Maša Banđur

Dragan Bjelogrlić

Odgovor na pitanje kako je Bjelogrlić dobio ovako blagu kaznu za takvo divljačko ponašanje ostaje misterija do daljeg.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set