• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.10.2024

09:43

ĆUTA UPUTIO MONSTRUOZNE PRETNJE VUČIĆEVIĆU I INFORMERU! On mi je prvi na spisku - To se mora uraditi brutalno, na silu! (VIDEO)

Printskrin video

Vesti

ĆUTA UPUTIO MONSTRUOZNE PRETNJE VUČIĆEVIĆU I INFORMERU! On mi je prvi na spisku - To se mora uraditi brutalno, na silu! (VIDEO)

Podeli vest

Lažni ekolog i predvodnik opozicije Aleksandar Jovanović Ćuta uputio je monstruozne pretnje glavnom i odgovornom uredniku Informera, Draganu J. Vučićeviću, kao i njegovim saradnicima.

Ćuta je ovom izjavao prešao svaku granicu zdravog razuma i još jednom je pokazao dokle je spreman da ide.

- Ovo što ti i ja sad izgovaramo, onaj zmijarnik tamo sa onim kratkonogim, bradatim Vučićevićem i njegovom ekipom samo čeka, prati, prati i bićemo naravno deo njihovog programa. Dakle, da ima pravde u ovoj zemlji, evo ja mu obećavam, ako se budem ikad išta pitao on je prvi na spisku! On i taj njegov zmijarnik i trovačnica Informer, koji će da bude lustriran. Takvi ljudi nemaju šta da traže, to truje sve živo, znači to je nešto što kao kancer kad imaš, to mora da se sklanja, to mora da se operiše, to mora da se operiše - ovo su reči poremećenog čoveka, koji se tu nije zaustavio već nastavio u prljavom maniru:

Foto: Printskrin video

 

- Neko mora da skloni ove trovače, ove nakaze, ovog Vučićevića i tu njegovu ekipu. To ne sme više da zagađuje javni prostor, to mora da se skloni iz naših života. To se mora raditi brutalno, sistematski, ako treba i na silu - izjavio je lažni ekolog Ćuta.

Jedna od istina je i to da lider opozicije ne može da bude lice koje je teški zavisnik od alkohola, tako da bi mu bilo bolje da pogleda sebe, nego što ovako pljuje po ljudima koji rade svoj posao.

Pogledajte video i zapitajte se, ako je ovo vođa opozicije, kakvi li su tek ostali.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set