• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dobromirović

28.10.2024

11:39

Lazović: Stotine hiljada Srba su gejevi! U Skupštini mahao zastavom, hoće legalizaciju brakova! Slučajnost ili...?

Maša Banđur

Vesti

Lazović: Stotine hiljada Srba su gejevi! U Skupštini mahao zastavom, hoće legalizaciju brakova! Slučajnost ili...?

Podeli vest

Radomir Lazović, lider takozvanog Zeleno-levog fronta i poslanik u Skupštini Srbije, tvrdi da su stotine hiljada Srba gejevi!

Ova šokantna informacija nalazi se u zvaničnom predlogu zakona o građanskom partnerstvu koji je Radomir Lazović sa saradnicima predao u Skupštini na razmatranje. Predlog zakona, osim Lazovića, potpisali su Dobrica Veselinović i drugi poslanici ove koalicije.

Foto: Maša Banđur

Dobrica Veselinović

Šokantne informacije

Šokantna informacija o navodnim stotinama hiljada građana u Srbiji koji su gejevi, koju su Radomir Lazović, Dobrica Veselinović i njihovi saradnici naveli, nalazi se u obrazloženju predloga zakona.

"Zakonom će se po prvi put u Srbiji pravno regulisati zajednica porodičnog života dva punoletna lica istog pola, koje će pozitivno uticati na živote stotine hiljada građana naše zemlje, bez zadiranja u ostvarivanje prava ostalih građana", piše u predlogu zakona koji su dostavili Radomir Lazović, Dobrica Veselinović i njihovi saradnici.

U obrazloženju predloga zakona ne navodi se izvor informacije o "stotinama hiljada građana" koje će usrećiti ovaj predlog zakona, niti bilo kakvo istraživanje na koje se bazira ovaj predlog zakona, pa se postavlja pitanje odakle Lazoviću ove informacije. 

Mahao gej zastavom

Foto: printscreen

Radomir Lazović sa gej zastavom u Skupštini Srbije

Slučajno ili ne, Radomir Lazović je nedavno mahao zastavom duginih boja u Skupštini Srbiji, želeći da pruži podršku gej paradi!?! A sada predlaže zakon o gej brakovima. Slučajnost ili ne? Zaključite sami.

Zimovanje na Zanzibaru

Radomir Lazović, inače, poznat je i po tome što voli skupe destinacije, pa jetako zimovao na Zanzibaru, ali nikad nije objasnio odakle mu novac za tako skup odmor. Umesto toga, u nekoliko navrata je izjavljivao da Informer treba ugasiti.

Foto: Ata images

Skupo putovanje - Dragan J. Vučićević otkrio gde Lazović odmara

Lazović je tokom izbornog dana, podsetimo,hteo i da aktivira nekakvu ekspolozivnu napravu, a potom je učestvovao u napadu na Miću Sovtića i njegovu piceriju pod izgovor da su tamo našli "duple biračke spiskove".

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Radomir Lazović ispred picerije Miće Sovtića

Brčkanje pred sednicu o litijumu

Foto: Privatna arhiva

Radomir Lazović u spa-centru

Radomir Lazović fotografisan je i kako provodi vreme u vrlo skupom spa-centru u Beogradu, i to samo dan uoči sednice o litijumu koju su predstavnici opozicije tražili, a na kojoj su doživeli pravi politički debakl.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set