• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

08.03.2016

20:35

STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE: Evo od čega je umro Ekrem Jevrić!

Rijaliti

STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE: Evo od čega je umro Ekrem Jevrić!

Podeli vest

Rijaliti zvezda Ekrem Jevrić preminuo je iznenada u 55. godini života, u petak 4. marta u Njujorku

Iako je sahrana bila zakazana za subotu, Jevrićeva porodica je zahtevala obdukciju, kako bi se utvrdio razlog njegove smrti. Rezultati su pokazali da je u pitanju srčani napad.

- Upravo sam se čuo s bratom i rekao mi je da je Ekija dotuklo srce. On je ranije imao velikih problema i jednu operaciju, tako da je tromb učinio svoje. Iznenada je umro u kolima, niko se nije nadao da će doći do toga. Nakon operacije se polako oporavljao, čak je bio i u rijalitiju. Život je čudo. Svi plaču za njim, toliko ljudi ga volelo i o njemu pričaju sve najbolje  - rekao je Šefkir, Ekremov rođak.

(VIDEO) EKSKLUZIVNI SNIMAK IZ AMERIKE: Evo kako je sahranjen Ekrem!

SUMNJIVA SMRT EKREMA JEVRIĆA?! Telo rijaliti zvezde na obdukciji!

(VIDEO/FOTO) THE BEST OF EKREM Tako je govorio Gospoda!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
darko

pre 8 godina

Iskren da budem.zao mi je ekrema.posten je i iskren bio.zalosno je i tuzno.ekrema Nema.nedostajaces svakom.pocivaj u miru ekreme.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija