• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.M.

15.01.2020

11:25

PROLAZI KROZ PAKAO! Dalila ne može da ZATRUDNI I iz OVOG razloga - guši se i nervira zbog toga! Tražila lekarsku pomoć!

Rijaliti

PROLAZI KROZ PAKAO! Dalila ne može da ZATRUDNI I iz OVOG razloga - guši se i nervira zbog toga! Tražila lekarsku pomoć!

Podeli vest

Nije joj lako, ali Dejan je uz nju

Dalilu Dragojević cimeri u "Zadruzi" mesecima prozivaju da je sebična i da zato ne želi da ima decu, a istina je da starleta zbog zdravstvenih problema ne može da zatrudni!

(VIDEO) TRESAO SE KREVET U ZADRUZI! Dragana i Edo imali VRELU AKCIJU čak TRI puta, nisu mogli da smire STRASTI!

PROVALJENA! I ANA KORAĆ KORISTI TELEFON U ZADRUZI! Ovo je dokaz da ima pristup društvenim mrežama! (FOTO)

 

Rijaliti zvezda već dve godine, otkad je u braku sa Dejanom Dragojevićem, pokušava da dobije dete, ali to ne uspeva zbog hormonskog poremećaja i problema sa štitnom žlezdom.

Foto: printscreen/tvpink

- Dalila i Dejan obožavaju decu! Trudili su se da ona zatrudni dok nisu ušli u rijaliti, ali im se nije posrećilo - priča starletina drugarica i dodaje:

EKSKLUZIVAN SNIMAK: Dejan i Dalila SPAKOVALI SVOJE STVARI, ubacili ih u kombi, i OTIŠLI! (FOTO/VIDEO)
DALILA I DEJAN SE RAZVODE?! Posle bega iz Zadruge sve je krenulo NIZBRDO! Ona u SUZAMA, isplivali detalji iz porodice koji su ŠOKIRALI SVE!

- Dalili je lekar rekao da joj hormoni nisu u redu i da ima izrasline na štitnoj žlezdi. Upravo zbog toga ne može da zatrudni. Ona na svakih mesec dana ide na kontrole i redovno uzima odgovarajuću terapiju. Dejan i ona nisu odustali od bebe, ali dok ne reši zdravstvene probleme, neće moći da postanu roditelji.

Foto: TV Pink printscreen

I sama Dalila je nedavno u rijalitiju tokom svađe sa zadrugarima potvrdila da ima zdravstveni problem.

PRVA IZJAVA SLOBE RADANOVIĆA POSLE SMRTI OCA: Skupio sam hrabrosti, odradio to i znam da bi i on tako hteo...

- Ne mogu da se svađam sa vama ja ne želim da se nerviram! Odmah dobijem gušenje jer imam problem sa štitnom žlezdom. Vi ne znate šta je to jer ste budale! Ja zbog toga i izlazim iz rijalitija da bih išla kod lekara - pričala je pobednica "Parova".

Reper Ša nema decu zbog isto problema

Reper Nenad Aleksić Ša u braku je sa Ivanom već pet godina, ali nemaju decu iz istog razloga kao i Dalila i Dejan.

- Tačno je da zbog moje štitne žlezde nemamo decu. Doktor mi je rekao da ne gubimo nadu i da će se desiti onda kada ne očekujemo. Ja koristim redovno terapiju, imala sam faze kada sam se nenormalno gojila i mršavila, a sve to zbog štitne žlezde - pričala je Ivana dok je njen suprug bio u "Zadruzi".

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte ovde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gordana

pre 4 godine

Ko je Dalila? Cime se bavi? Da li zivi u Srbiji? Pa dokle vise o nebitnim ljudima.Pa malo li Srbija ima svojih starleta pa jos i o tudjim starletama da brinemo

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija