• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.12.2021

11:51

DALILA VARA DEJANA OD PRVOG DANA! Otkrivena Dragojevićkina najveća tajna: NJEN MUŠKARAC JE ČEKA NAPOLJU, ON JE...

Printscreen You Tube

Rijaliti

DALILA VARA DEJANA OD PRVOG DANA! Otkrivena Dragojevićkina najveća tajna: NJEN MUŠKARAC JE ČEKA NAPOLJU, ON JE...

Podeli vest

Vesna Rivas je otkrila Dalilinu najveću tajnu

Bivša učesnica rijalitija Vesna Rivas je za Informer na pitanje da li će se Dalila i Dejan pomiriti, otkrila da je njihov brak sklopljen iz koristi

- Oni su rijaliti brak, brak po ugovoru, brak zarad sticanje novca. O kom mi pomirenju pričamo? Oni nisu normalan par, nikada bili, niti će biti - pričala je Vesna Rivas. 

Na pitanje da li Dalila voli Dejana ili Cara, Vesna je bila jasna da njen muškarc ne boravi u rijalitiju, već u gradu koji je zadrugarki veoma poznat. 

- Ne voli Dalila nikoga od ovih ponuđenih i ovih koje gledamo. Dalila voli čoveka koji je napolju, čovek koji je u tajnosti, čovek koji živi u Sarajevu - otkrila je Vesna za Informer.rs

Upitali smo je i čime se bavi čovek kojeg voli Dalila. 

- Ne mogu da vam pričam i neću da vam pričam  - nasmejano je odgovorila Vesna i dodala: 

- Dalila vara Dejana od prvog dana. To je brak po ugovoru. To što je on zaluđen njom, ne znači da je i ona njime. Njoj je trebao partener kada joj je teško - rekla je Vesna. 

Ceo intervju možete pogledati u video-snimku. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija