• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

09.01.2022

22:02

MASOVNA TUČA U ZADRUZI! Najbrutalniji DOGAĐAJ U ISTORIJI rijalitija, PRODUKCIJA žestoko kaznila učesnike STRAVIČNOG OBRAČUNA! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

MASOVNA TUČA U ZADRUZI! Najbrutalniji DOGAĐAJ U ISTORIJI rijalitija, PRODUKCIJA žestoko kaznila učesnike STRAVIČNOG OBRAČUNA! (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Grujić Gruja je napao Frana Pujasa da mu je rovario po gardaroberu, što se nije desilo, pa je krenuo da se obračina sa njim.

Ubrzo su ih zadrugari razdvojili a onda je Gruja krenuo da proziva karića koji se zaleteo na njega. Zadrugari i obezbeđenje su razdvojili Karića, a tom prilikom su se Tara i Dejan posvađali pa je Dejan zadrugarku nazvao narkomankom i nastao je još veći haos.

Nikola Grujić Gruja je nakon haosa koji je napravio sa Franom Pujasom i Stefanom Karićem odveden u zatvor.

Naime, odlukom Velikog šefa, Fran zbog ovog postupka ostaje bez mesečnog honorara.

Foto: Printscreen You Tube

Zadrugari pokušavaju da smire haos koji je zavladao Zadrugom

Pujas će sledeći put zasigurno dobro razmisliti pre nego što uđe u okršaj, budući da mu se ovako nešto nikako ne isplati.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Koji moj

pre 2 godine

Oceli neko da odgovara zakonski . Oceli vlasnici da odgovaraju za ovaj sadrzaj ili je sve dozvoljeno kada su pare u pitanju jel moguce da niko ne moze da ugasi ove rijaliti programe ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija