• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

13.01.2022

09:50

HAOS U RIJALITIJU! Dalila VRIŠTALA od muke, Dejan se SLADIO njenim SUZAMA? (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

HAOS U RIJALITIJU! Dalila VRIŠTALA od muke, Dejan se SLADIO njenim SUZAMA? (VIDEO)

Podeli vest

Učesnicu "Zadruge 5" Dalilu Dragojević, pitanje koje je dobila je toliko izbacilo iz takta da je počela da vrišti.

Tokom noći je održan emisija "Pitanja gledalaca" sa Milanom Miloševićem. Zadrugari su nastavili da komentarišu odnos Dalile i Dejana Dragojevića, a voditelj je dao reč Filipu Caru.

- Ona ima pogrešnu percepciju. Ona misli da se ja ovde sladim nekim lošim situacijama. Meni nije drago kada je neko maže go*nima, naročito ako je to zbog mene. Ona greši što misli da bih ja voleo da ona bude džoger u ćošku. Zaista to ne mislim niti volim kada joj je loše. Nije moja stvar sa kim ona ima konflikte, ne mogu da se mešam. Na početku kada smo bili zajedno, tada sam morao i mislio sam da je ispravno i da treba da je branim. Sada nemam legitimitet da stanem iza nje - govorio je Car.

Foto: Printscreen You Tube

Filip i Dalila

- Vi nju treba da zaštitite sami od sebe, jer je ona ovde samo vas volela i tato je bile reči - dodao je Miki.

- Dalila, ja se trudim da te ne uvredim, iskreno - dodao je Car.

- Nezahvalna je tu jedna stvar, braniti Dalilu od ljudi, a ne braniti ljude od Dalile. Glupo je, jer je ona jaka i ume da surovo napadne druge ljude... - nastavio je Filip.

Milan Milošević pročitao je pitanje Dalili Dragojević.

- Ko je bolji za tebe, onaj koji te želi pozitivnu ili onaj koji te stalno nervira? - glasio je pitanje gledalaca.

- Reći ću ko da ne poznajem ni jednog ni drugog. Nasmejana sam bila ceo dan i v esela, nije bitan razlog bitno je da sam srećna. U ovoj situaciji, izgleda kao da Dejan želi da me vidi nasmejanu samo sa njim - odgovorila je Dalila.

Foto: Printscreen You Tube

Dejan Dragojević

- Vi se smejete samo vašoj prošlosti - naveo je Milošević.

- Tako ispada, jer na početku du drugačije teme bile. Nisam imala gde ni da sednem, a mi se tako smejemo nekim lepim stvarima. Evo Tara recimo, šta mi je sve rekla, pa komuniciram sa njom. Takva sam - rekla je Dalila.

- Moram reći, Dalila nija loša u biti. Oni su loši i zli kada su zajedno... Da se razumemo, nisam nikada mogla ni da zamislim da Dejan može da me izvređa - dobacila je Tara.

- Se*e mi se od ovoga više, ako mi David ne pošalje suplemente da ogu da treniram, neće sve ovde biti dobro - zapretio je Dejan.

- Eto kako on to radi perfidno, sada preti ako ja budem bezobrazna da će raditi sve i svašta. Ja sam svesna da sam ja negativna, ali se trudim da ne budem. Svesna sam da ja sada ispadam budala jer ovde vičem i urlam a on sedi pokunjen. Ja sam itekako svesna svega. Nisam nikada živela za narod, nikada nisam želela da budem žrtva. Mene nikada neće potresati loša pitanja jer je to moj izbor - vikala je Dalila.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila Dragojević

- Sve tumačiš pogrešno. Uvek sam govorio da volim kada je bezobrazna, arogantna kada ima svoj stav. Ona kad je krenula da bude dobra sa svima svi su krenuli da je napu*avaju - rekao je Dejan.

- Dalila više legitimitet da se ponaša tako kako se ponašala u tome je ogromna razlika, ona je toga svesna. Koji stav da zastupa kada se pos*ala po svemu - viknuo je Đedović.

- Zamisli da joj ja želim zlo i da joj govorim loše? - viknuo je Dejan.

- Svašta su joj ovde govorili. Pa ne može ona da bude ista osoba posle svega, čoveče vi ne bi trebalo da razgovarate uopšte! Šta tebe uopšte boli ku*ac šta joj ko kaže posle svega - govorio je Đedović.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila Dragojević

- Ja imam potrebu da je odbranim, znam da to nije normalno i da to moram da saniram kako znam i umem - odbrusio je Dragojević.

- Meni govore stvari koje ste mi vas dvojica ovde izgovarali - zaurlala je Dalila.

- Ja nju nisam nikada tako vređao, samo sam jednom rekao da joj je Filip rekao 'silos' - branio se Dejan.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije
Politika

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije

Prihvatanje preporuke od strane Odbora za političke poslove Saveta Evrope (SE) da takozvano Kosovo i Metohija bude primljeno u Savet Evrope predstavlja direktno kršenje interesa Srbije, našeg suvereniteta i integriteta ali i kršenje principa na kojima počiva sam Savet Evrope, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

28.03.2024

09:44

TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)
Live TV

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

Tokom čitave noći veliki broj pripadnika policije, vatrogasaca, žandarmerije i Gorske službe spašavanja tokom noći pretraživali su teren Banjskog polja, gde je u utorak u 13.45 sati nestala dvogodišnja Danka Ilić. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" Informer TV govorio je Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice.

27.03.2024

09:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija