• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2022

08:05

DALILA DEJANU ODUZIMA EMBRIONE I IMOVINU Zaboravi na kuću NI BEBE VIŠE NE POSTOJE

printscreen

Rijaliti

DALILA DEJANU ODUZIMA EMBRIONE I IMOVINU Zaboravi na kuću NI BEBE VIŠE NE POSTOJE

Podeli vest

Draga između bračnog para Dragojević ne prestaje! Nakon što su se posvađali jer je Dalila nasrnula na Dejana kada se iz bolnice vratio u „Zadrugu“ oni su obavili jedan mučan razgovor.

Dejan je u prvi mah ignorisao Dalilu, što je nju potpuno slomilo pa mu je između ostalog rekla:

- Zaboravi na kompletnu kuću, sve ono što smo plaćali. Ni bebe više ne postoje.  Hoćeš i to da bude završeno – zapretila mu je Dalila misleći na zaleđene embrione koje imaju jer su više puta išli na vantelesnu oplodnju.

Foto: printscreen

Dalila Dragojević plače

Dejan joj je hladno odgovorio:

- Pa završi

Dragojević se u tom momentu nasmejao, što je Dalilu izbacilo iz takta:

- Nemoj mi se semajti – projecala je.

Dejana je to izverviralo, pa je ustao da prekine razgovor:

- Kakav sam ja debil! Pokušavam nešto, a ne smem da se nasmejem. Ja sam taj koji je sve pokušao, a tebe je bilo briga. Ja tebi neću otežavati. Nikada neću uraditi ono što si ti, ali moraš biti svesna sebe i svega onoga što si ti uradila.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija