• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Terzić / I. Tomković

18.01.2022

08:45

FILIPA CARA ĆE ISKRIVITI OD BATINA! Misli ako ima Knele frizuru da je to to, ne može svaka riba da se jede sa krupnim kostima!

INFORMER

Rijaliti

FILIPA CARA ĆE ISKRIVITI OD BATINA! Misli ako ima Knele frizuru da je to to, ne može svaka riba da se jede sa krupnim kostima!

Podeli vest

Rijaliti šou „Zadruga“ svakog dana gledaju milioni ljudi. Od juče, na portalu Informer.rs gledajte specijalnu emisiju „Zadrugari“ na skeneru.

U prvoj emisiji zadrugare skenira bivši učesnik ovog rijalitija Kristijan Golubović. On je sa ekiprom Informera prošao kroz pet aktuelnih tema u rijalitiju!

Švaler Filip Car niže recku za reckom

Švaler iz „Zadruge“ Filip Car samo niže recke. Bio je u vezi sa Minom Vrbaški, Aleksandrom Nikolić i Sandrom Čaprić. O njegovoj burnoj aferi sa Majom Marinković se i dalje priča, a švalerisanje sa udatom Dalilom Dragojević obeležilo je ovu sezovu „Zadruge“. Međutim, on se tu ne zaustavlja pa je sada uleteo u krevet Anom Jovanović.

Foto: ATA Images

Filip Car

Kristijana to nije iznenadilo:

- Filip Car je pacijent koji može lagano da bude sa bilo kakvom vrstom žena i da uživa u tome.  Može da voli jer je emotivan dečko. Svaka njegova veza sa ovim nastranim ženama je u stvari pokušaj da nekog iskreno zavoli i da mu legne. Kada obuče onu jaknu, pa linijica, pa Knele frizura, istetoviran po licu i vratu, markantan je pa to privlači ribe. Jednog dana će uzeti neku devojku, isflertovaće. Neka opajdara će da prevari nekog mafijaša, stamenitog momka, iskriviće ga i objasniće mu da ne može svaka riba da se jede sa krupnim kostima – poručuje Kristijan i otkriva koju je devojku Car najviše voleo:

- Mislim da je najviše voleo Minu Vrbaški, sa Majom je bio zbog se*sualnih umeća, a ovo resto je boranija koju šeta gore- dole da bi bio u priči da ne bude ko prošle sezone da izađe sa nula dinara iz „Zadruge“.

Dejan Dragojević prešao u islam, klanja i u rijalitiju

Mesecima se spekuliše da se Dejan Dragojević zbog ljubavi prema Dalili odrekao hrišćanstva i prešao u pravoslavlje. Komšije iz njihovog sela tvrde da je čak promenio i ime i da se sada zove Hasan. Ove spekulacije je dodatno podgrejao snimak na kom se vidi da Dejan ritualno pere noge.

Foto: Youtube printscreeen

Dejan Dragojević pere noge

- Ovo je nekulturno pranje nogu. Muslimani ne dižu noge na lavabo, da se čepe. Neko tu pere zube, on pere noge. Trebalo je da sipa vodu u lavor ili da ode na tuš da opere noge. On je ovim uvredio muslimansku populaciju, jer oni to rade na kulturno, suptilno na poseban način. Ako je promenio veru samo da bi se dodvorio Dalili, njenoj ljubavi i njenoj porodici onda je kreten. To da je zavračan, zamađijan. Ma možete da ste šta god  –smatra Kristijan.

On je opleo po Dragojeviću jer Dalili oprostio prevaru sa Filipom.

- Dejan je jedan kreten kome se žena k pred njih. To je nešto najgore što je moglo da mu se desi. To je loše za muslimane, crnce i za irokeze, budiste, hrišćane da rođena ti žena sa burmom na ruci spava sa nekim degenerikom pored tebe i da joj ti cici-mici opraštaš na neki debilski način.

Nagovaranje rođenog bivšeg muža da je prevari kako bi bili u svojoj nečasti ravni, da spava sa bilo kojom pa da umanji njenu mizernu radnju sa Filipom Carom.


Dalila je dozvolila mužu da nađe ljubavnicu

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dejan i Dalila Dragojević

Osim što je po svemu sudeći promenio veru zbog ljubavi, Dejan je zbog tih istim emocija prema Dalili odlučio da joj oprosti i prvaru sa Filipom Carem. Kako bi oprala savest, Dalila ga sada nagovara da i on spava sa nekom od zadrugarki što Dejan oštro odbija.

Kristijan smatra da Dalila to radi smišljeno:

- Dalila zna da Dejan ne može da pobedi nikako, ali sada joj je bitno da ne pobedi ni on jer bi to dokazalo da je ona u totalnom kanalu. Ona želi i njega da uvuče u istu prljavštinu da može da kaže da nije samo ona loša u ovoj vezi.

Sudar titana! Mensur i Filip Car u klinču

Foto: printscreen

Mensur i Filip Car

Dva alfa mužjaka na jednom mestu – napeto i dramatično! Filip Car i Mensur Ajdarpašić spavali su sa istim ženama Majom Marinković i Minom Vrbaški. Ipak, ono što verovarno Mesnsura najviše boli je što je Car ulazio u Minin krevet. Iako je to iza njih oni ne propuštaju priliku da se posvađaju, a njihov odnos je uvek na ivici sukoba.

- I jedan i drugi malo više lepršaju, a imaju slabo delanje. Pretili su jedan drugom, gađali su se flašama, a sukob je u stvari zbog devojaka. Ne verujem da je Mensur ljubomoran, jer je bolje građen. Odnos između njih dvojice mora da eskalira kad tad, ukoliko to produkcija ne bude suspendovala kako zna i ume.  Mislim da će na kraju doći do tuče i diskvalifikacije ili do tolerisanja jednog pesničenja između njih – veruje Golubović.

Oženjeni Gruja smuvao Mimi, pa ga ona šutnula

Foto: printscreen

Nikola Grujić i Mimi

Nikola Grujić Gruja jedan je u nizu muškaraca koji su javno prevarili svoje supruge u rijalitiju „Zadruga“. Dok ga žena kod kuće čeka sa dvoje dece, on je odlučio da dosadu u rijalitiju prekrati sa Miroslavom Mimom Živković. Ipak, deluje da se u ovoj priči poigraa samo Mima jer ga je brzo izgustirala i šutnula.

- Treba da ga iskoristi. Nije vredan braka i dece, kada je dozvolio sebi da leži sa nekom devojkom u krevetu a da ga ona muva i zadrkava ispod čaršafa, a da ga deca pored majke gledaju, dok ona plače.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59