• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.M.

17.01.2022

08:00

ČIM JE UŠAO U "ZADRUGU", BIVŠA GA PRETUKLA! Tara šamarala Ša: Psihopato, prestani da me svuda uhodiš!

Printscreen You Tube

Rijaliti

ČIM JE UŠAO U "ZADRUGU", BIVŠA GA PRETUKLA! Tara šamarala Ša: Psihopato, prestani da me svuda uhodiš!

Podeli vest

Tara Simov odvalila je šamarčinu bivšem dečku Nenadu Aleksiću Ša, samo nekoliko sati pošto je u subotu uveče ušao u "Zadrugu"!

Starleta je optužila repera, koji se zbog nje razveo od supruge Ivane u prošloj sezoni, da je psihopata koji je prati u stopu.

- Dogovorili smo se da ne dolaziš u "Zadrugu", osim ako se meni ne probude emocije prema tebi i pozovem te da mi se pridružiš! Prekršio si dogovor! Ne želim da živim s tobom, ti si psihopata! I dalje me voliš i pokušavaš da me vratiš, iako ne želim da budem s tobom - odbrusila mu je Tara čim ga je ugledala na vratima "Bele kuće".

Deniz izudarala Irmu

Nije samo Ša dobio batine već i učesnica "Zadruge" Irma Serjanić. Nju je pretukla kontroverzna Slovenka Deniz Dejm! Banalna svađa oko jastuka prerasla je u žestoku tuču. Deniz je počupala Irmu za kosu, a ova ju je nabola pesnicom u glavu. Nastavile su da se makljaju, sve dok ih obezbeđenje nije razdvojilo.

Foto: Printscreen You Tube

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

Ona je potom, kako bi bila u kadru, počela da pravi ljubomornu scenu čoveku za kog tvrdi da ga ne voli i da joj se zgadio!

- Da li me voliš? Jesi li je*ao neku devojku posle mene? Ajde, zakuni mi se da nisi! Šutnula bih te sada, ma iskopala bih ti oči - urlala je Tara i odvalila mu šamar. Potom je nastavila da ga udara po glavi, dok je reper rukama štitio lice.

Tara je smuvala Ša u "Zadruzi 4", a pošto se razveo, priznala je da ga ne voli i pobegla iz rijalitija. Napolju su obnovili vezu, ali su posle raskida ispričali da su se stalno svađali i tukli.
 

Foto: Marko Đoković

Tara i Ša

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mima

pre 2 godine

Ponasanje Dejana i Dalile postaje mucno i napeto. To dvoje pod hitno treba razdvojiti da ne dodje do fatalnog ishoda. Ona je resila da ga izbaci iz rijalitija, zivog ili mrtvog i ne staje.Kao i svaki psihopata zna mu slabu tacku i tu konstantno pritiska.Produkcija je u tome podrzava zeljna rejtinga,i stalno joj u kavez vraca zrtvu koja sve ozbiljnije ima pomracenje uma.Ko ovo zeli da gleda.?Normalni ne.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17