• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.01.2022

16:45

KAJEM SE ŠTO SAM SAHRANILA ZOLU, ALI... Miljana nakon morbidnog snimka: Nije mi dobro od tog dana, nisam trebala na takav način!

Printscreen

Rijaliti

KAJEM SE ŠTO SAM SAHRANILA ZOLU, ALI... Miljana nakon morbidnog snimka: Nije mi dobro od tog dana, nisam trebala na takav način!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Miljana Kulić odlučila je nakon diskvalifikacije iz "Zadruge" da pokrene svoj Jutjub kanal i da objavljuje videe iz svakodnevnog života.

Miljana je nedavno objavila snimak na kojem je "sahranila" živog Lazara Čolića Zolu.

Kulićka je posetila njegovo rodno mesto Doboj, gde je otišla da kupi crninu, a potom se uputila na groblje, sa sve njegovom fotografijom u crno - beloj boji.

On je preminuo. Danas mu dajem pomen. Nisam bila na sahrani jer sam bila u rijalitiju, a sad moram da odem da ispoštujem. U Doboju je sahrana, majka mu je bila tog dana. Kad svi budu otšli, da se ne bih susrela sa njima, idem sada - rekla je Miljana više o tome pročitajte OVDE

Miljana je sada na svom Jutjub kanalu objavila novi video na kojem je zajedno sa svojom majkom Marijom Kulić, odgovarala na pitanja svojih obožavalaca.

Jedno od pitanja bilo je postavljeno Mariji, a mnoge je zanimalo zašto je mrzela Miljaninog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu.

- Zbog mnogo razloga. Ne volim ljude džabalebaroše, neradnike, narkomane, alkoholičare i ne volim vucibatine - rekla je Marija, nakon čega je Miljana objasnila zašto je sahranila Zolu:

- Sahranila sam emocije prema Zoli. Jeste da morbidno izgleda, nije mi dobro od tog dana, ali ja ne ramišljam pre nego što uradim. Sahranila sam emocije prema njemu, ali nisam trebala na takav način. Kajem se zbog toga samo zato što je takav način bio - rekla je Miljana.

Jedno od pitanja za Mariju i Miljanu bilo je da navedu najbolju i najgoru osobu koju su upoznale u rijalitiju.

- Za mene je najgora Marko Đedović, ne kao čovek, već kao rijaliti igrač - rekla je Marija, dok je Miljana nabrojala Marka Đedovića i Lepog Miću, a za najbolje osobe u rijalitiju nabrojale su Ljubu Pantović i Zoricu Marković.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU"




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DOLĆE NERA

pre 2 godine

Fujjj dve kalašture, kako majka tako i ćerka, zar ne rekoše bijednice udala se Miljana za biznismena fujj, jadnice one bi to volele, ali na žalost budalu neće niko, saleće ljude u okolo i ljubi da bi se hvalila kako ima dečka a ova majka laže za nju, teše same sebe, zle su osobe i jako pokvarene tako da nikad srece nece imati, ima ona sina, pa videce kako izgleda, kad ga neko na takav način bude sahranjivo, ludacu u ludnicu pod hitno.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17