• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

27.01.2022

07:00

"ĆERKA ĆE ME OTERATI U GROB"! Totalni preokret - Oglasio se Huso Mujić nakon što se Dalila ljubila sa Tarom!

printscreen

Rijaliti

"ĆERKA ĆE ME OTERATI U GROB"! Totalni preokret - Oglasio se Huso Mujić nakon što se Dalila ljubila sa Tarom!

Podeli vest

Dalila Dragojević se u inat mužu Dejanu, koji je javno izjavio ljubav Aleksandri Nikolić, najpre ljubila s bivšim ljubavnikom, a onda i starletom

Dalila Dragojević smuvala je i Filipa Cara i Taru Simov! Kako bi se "osvetila" suprugu Dejanu, koji je javno priznao da se zaljubio u Aleksandru Nikolić, Dalila se celu noć ljubila s bivšim ljubavnikom i starletom!

Foto: informer/printscreen

Sve je počelo tokom žurke u "Zadruzi" kad je Deki prisno igrao sa Aleks. Rijaliti preljubnica odmah je napravila scenu i počela da se svađa s Nikolićevom oko toga ko je veća kurva!

- Ostavi mog muža na miru. Ne prilazi mu više, kurvetino raspala! Odvratna si, gadna! Prebiću te ako nastaviš da trčkaraš za njim - unosila se Dalila suparnici u lice, koja joj je odmah oštro uzvratila:

- Ti si, bre, kurvetina! Ološu! Skakala si po ku*cu Filipa Cara na muževljeve oči. Dejan je moj, svidelo ti se to ili ne! Čim se završi "Zadruga", vodim ga na more da se oporavi od svega.

Foto: printscreen

Obezbeđenje je brzo dotrčalo i isprečilo se između Dalile i Aleksandre kako ne bi došlo do tuče, a bosanska starleta je nastavila da traži drugu žrtvu. U napadu ljubomore setila se bivšeg švalera Filipa Cara. Mada se zaklela u oca da nikad više neće progovoriti ni reč sa Carem, počela je da mu se nabacuje!

- Zar nisi juče rekla da voliš Dejana i da želiš da mu se vratiš? - pitao ju je sumnjičavi Car, a Dragojevićeva je imala spreman odgovor:

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

 

- Predomislila sam se, želim tebe!

Posle ovih reči bivši ljubavnici su se držali za ruke i milovali, a potom dugo i strasno ljubili. Dalili, međutim, nije bio dovoljan Car, pa je rešila da smuva i Taru Simov! Naletela je na nju u garderoberu, oborila je na pod, legla preko nje i ljubila je!
- Je*ote, mi se smuvasmo! - rekla je Dragojevićeva.

Huso u šoku

Dalilin otac Huso Mujić šokiran ćerkinim ponašanjem u rijalitiju.


- Jao, šta radi, oteraće me u grob! Opet se ponaša nenormalno. Ne znam šta ponovo radi sa onim dripcem Carem, kad zna da je uličar koji psuje i vređa žene. Poljupci s Tarom mi tek nisu jasni! Mora da se opameti i vrati Dejanu - kaže Huso.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pik

pre 2 godine

E moj Huso, pokri se usima i neizlazi iz kuce nikako. Zar nevidis da svi pisu i pricaju da ti je cerka najveca vucibatina i fuksa u Bosni.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija