• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.01.2022

10:33

OMAĐIJALA ME! Ša izneo TEŠKE OPTUŽBE na Tarin račun: ONA JE VEŠTICA! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

OMAĐIJALA ME! Ša izneo TEŠKE OPTUŽBE na Tarin račun: ONA JE VEŠTICA! (VIDEO)

Podeli vest

Učesnik "Zadruge 5" Nenad ALeksić Ša ušao je u rijaliti da bi promenio sliku o sebi, ali je novom odlukom pogazio svoju reč jer se pomirio sa Tarom Simov.

Voditelj Darko Tanasijević je u šiša baru ugostio Nenada Aleksića Ša koji mu je oktrio sve o aktuelnim dešavanjima u "Zadruzi 5". kao i pomirenju sa Tarom Simov.

- Meni je bitno da u glavi nisam napet. Zadrugari me ovaj put ne zanimaju, neću da se vezujem za ljude, radiću šta mislim da je pametno. Sinoć sam rekao da kada je Tara okej, sve je super, čim prebaci ja se iznervira. Od juče smo okej, ne znam, kada bi ovako ostalo, bilo bi nam banja... Ja sam na ulasku rekao da neću biti sa njom, ali kada mi priđe meni je lepo, prija mi. Posle žurke se ljubili, sad već ne znam. Mene druge devojke ne zanimaju, nemam pravi odgovor zašto nismo zajedno - otkrio je Ša.

Foto: Printscreen You Tube

Ša i Darko

- Ja sam napolju funkcionisao normalno, viđao se sa drugim devojkama. Kad je blizu mene, onda ćao, ili me manđija nešto ili je veštica, stvarno ne znam. Tara isto priča jedno, a ispada drugačije. Kada god ona laže, ja upadnem, a njoj to ne prija. Neću da ulazim sa ručnom ovde, pričam šta jeste i kako jeste... Ne znam zbog čega radi neke stvari, ona govori nešto što ne misli, ja je nisam jurio kao prošle sezone, mislim da joj prija moje prisustvo - govorio je Ša.

- Što se tiče Mateje i Anđele, prija mi ta energija. Oni se ne hvale, normalni su i prija mi njihovo druženje. Ja ću se družiti sa njima, mada znam da kada izađemo napolje, od toga nema ništa. Ja sam bio u haosu kada sam izašao, trebalo mi je vremena da dođem sebi, a onda mi se neki ljudi nisu javili i tu su pokazali ko su. Ne idem srcem više. Što se tiče Marijane Zonjić, to je uvek bilo usput, stvarno ima mnogo žena lepih i kvalitetnih, moja simpatija iz Makedonije je ista kao Tara, Monika nije visoka ali je fit, crna, tako nekako moj fazon. Ne volim devojke sa velikim grudima, to je moj fazon. Ja sam i Tari pričao, ona mi je rekla da ako uđem u vezu sa Tarom da se više ne javljam - šokirao je Nenad.

Foto: printscreen youtube/pink.rs

Tara i Ša

- Što se tiče Anđela, tu je plićak u glavi, ne mogu o tome. Anđelo je cimao Taru po raskinu, to je inat, čist. Ja sam takav da se neke stvari ne radi, ako je moj drugar u vezi sa nekom devojkom, ja ne odgovaram na poruke i to je tako. Nema mi jačinu to što on priča. Šuplja priča. Ja nisam ljubomoran na njega - priznao je Ša.

- Što se tiče Dalile i Cara, oni spavaju u krevetu pored mene, čas su okej, čas se posvađaju, oni su oboje svoji. Dalila je jaka žena, ima stavčinu, a i Car i tu će uvek biti rat. To je sve na silu. Dejan je okej sada, treba mu vremena, mislim da sa Aleks neće ući u odnos, ali i treba to da radi - rekao je Nenad.

Foto: Youtube printscreeen

Ša i Tara

- Mensur i Milica isto, on nju ludački voli, ona je mlada baš, Tara je za Milicu majka, Milica je dete, ima 17 godina, baš je klinka. To što joj se javio Tomović to govori o njemu, ona je mlada, ali Tara je posebna - ubedljivo je govorio Ša, pa pozdravio Pačiće:

- Hvala na patki, kada izađem odužiću se sa još većom patkom - pozdravio je Nenad podršku Tare i Mateje.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija