• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.02.2022

18:53

CAR VREĐAO DALILU U PROGRAMU UŽIVO - ONA SE GUŠILA U SUZAMA! Filip ponižavao Dragojevićku pred svima: Jadnice, tvoj problem su Aleksandra i Dejan! (VIDEO)

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

CAR VREĐAO DALILU U PROGRAMU UŽIVO - ONA SE GUŠILA U SUZAMA! Filip ponižavao Dragojevićku pred svima: Jadnice, tvoj problem su Aleksandra i Dejan! (VIDEO)

Podeli vest

U Beloj kući se održava emisija "Pitanja gledalaca", a voditeljka Ivana Šopić pročitala je jedno koje je bilo namenjeno Dalili Dragojević.

- Koliko ti smeta što Filip želi da sve bude po njegovom? - glasilo je pitanje.

- Mislim da sad nisam u poziciji gde mogu bilo šta da kažem, on jeste dominantan, osećam da je prvi put neko dominantniji od mene. Spremna sam ja to da prihvatim, ali zna se kada se to prihvata. Sinoć sam isto nešto prećutala. Ja jesam spremna kad vidim da me ta druga strana ne ponižava ili me ne sputava. On ima sada faze kada je jako nervozan, ja se trudim da to razumem, ali je sada bitna i moja porodica i kako i oni reaguju. Kad ustane, kao da sve vreme priča o sebi, tada se osećam loše. Izbegavam svaki sukob, ne želim da on razbija i to je to - odgovorila je Dalila.

Ona nagradi čoveka pre nego je on došao, rekla je kako mu ona ništa ne zamera, kako nema prava glasa, kako živi po njegovim pravilima, da to njoj ne odgovara - rekao je bio Mensur.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dalila Dragojević

- Pa, jesu njegova pravila trenutno, ja sam to rekla, sve je istina, šta sam ja slagala? - pravdala se Dalila.

- Da li je sve to pričala dok nisam bio tu? - pobesneo je Car.

- Da, rekla sam da nisam htela da jedem, da je dobacivao preko šanka, da sam se pokupila i otišla po stvari, on mi je rekao da je nervozan. Prihvatila sam njegova pravila. E, to su te situcaije koje neko napravi. Kako ja sad da ne vređam nekoga?! Ti si, Mensure, smeće jedno! - objasnila je Dalila, a onda briznula u plač.

- Ne zanimaju me prijateljstva u kome će neko doći i sve pričati za crnim stolom. Pravila nema, to je jedino pravilo. Možda su Aleksandra i Dejan njen problem - rekao je Car.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Filip Car

- Dalila, ti si ovde ustala i rekla kao da nemaš volje za životom zbog toga! - odbrusila joj je Milica.

- Mala, tu svoju glumu ostavi za nekog drugog, ja sam starija o tebe, nemoj da pričaš kako ja nemam volje za životom - besnela je Dalila.

- Evo, ti si jadna, ja tebi namećem pravila. Ja znam kako idu ovakve priče, to u tančine, a onda ja dođem, iznapu*avam je surovo, nekoga kome ja pokušavam pomoći, ja ne pušim te fore - rekao je Filip.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jasmina

pre 2 godine

Boze,koliko Dalila lici na majku! I fizicki i po ponasanju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija