• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M - A. S.

04.02.2022

07:00

DALILA SE OPERIŠE DA LIČI NA MAJU! Bosanska starleta po svaku cenu hoće da zadrži ljubavnika - evo šta će promeniti na sebi kad izađe iz Zadruge 5!

Youtube printscreeen

Rijaliti

DALILA SE OPERIŠE DA LIČI NA MAJU! Bosanska starleta po svaku cenu hoće da zadrži ljubavnika - evo šta će promeniti na sebi kad izađe iz Zadruge 5!

Podeli vest

Dalila Dragojević odlučila je da se operiše da bi ličila na bivšu devojku Filipa Cara Maju Marinković!

Bosanska starleta planira da odmah posle "Zadruge" stavi silikone u grudi, uveća jagodice i smanji nos!

- Čim izađem iz rijalitija, idem kod plastičnog hirurga da se sredim. Prvo ću da povećam grudi. Ugradiću "petice", ima da pršte! Još kad sredim jagodice, smanjim nos i stavim botoks, biću najbolja riba na svetu. Maja će biti nula u odnosu na mene - rekla je Dalila.

Foto: Youtube printscreeen

Dalila Dragojević

Zaljubljena do ušiju

Rijaliti zvezda zapravo želi što više da liči na starletu koju je Car ludo voleo! To za Informer priča jedna od Dalilinih najboljih drugarica.

- Maja joj je nabila komplekse! Nikad ranije nije želela da uveća grudi, bila je zadovoljna svojim, ni brushalter nije nosila. Čak je kritikovala žene koje imaju "balone"! Ona je pre nekoliko godina povećala usne i ispravila devijaciju nosa, ali je uvek govorila da ništa osim toga ne bi menjala na sebi. Sad čujem da želi sve da promeni! Ma to je zato što ju je Filip preko noći šutnuo zbog Maje. Želi da mu bude lepa da bi ga zadržala. Zaljubljena je u njega do ušiju - priča za Informer Dalilina drugarica, koja je insistirala na anonimnosti.

Bosanska starleta je već počela da kopira Maju, pa je prekjuče obukla zlatnu haljinu koju je izbačena učesnica "Zadruge" nosila za Novu godinu. I to nije prvi put da krade stajling Careve bivše! Dalila je, poput svoje suparnice, nedavno vezala maramu oko grudi i tako polugola šetala po "Beloj kući".

Foto: Youtube printscreeen

Dalila iskopirala Maju

Opsednuta je mnome

Maja Marinković kaže za Informer da plastične operacije i skupa garderoba neće pomoći Dalili da postane riba!

- Ja sam unikat! Ne postoje dve Maje Marinković, niti će ih ikad biti. Dalila želi silikone poput mojih, ali to joj neće pomoći da se prolepša. Pa ona se već operisala i nije postala riba! Očigledno je opsednuta mnome! Nosila je istu haljinu kao ja, a vi procenite kome bolje stoji. Čak je tražila Ljubi Pantović da joj pošalje bademantil od crnog pliša kakav sam ja nosila u rijalitiju. Otkad ga je dobila, ne skida ga! - kaže Maja.

Dejan se ne odvaja od Aleks

Dok Dalila čini sve da bi zadržala Cara, njen muž Dejan se ne odvaja od nove devojke Aleks Nikolić. Starletina majka Spomenka požalila se da je umalo nije strefio infarkt kad je videla da njena ćerka ima se*s sa Dejanom:

- Jao, kad sam ih videla, odmah me je žignulo srce, pa udarilo u plećku, mislila sam da ću infarkt da doživim! Nisam mogla da dišem. Aleksandra se mnogo brzo smuvala s Dejanom, mogla je još malo da sačeka. Zaljubila se, nadam se da je Dejan neće povrediti.

MOJ UGAO Iva Grgurić starleta

- Dalili si*e vise do pupka! Ženo, kupi grudnjak, ovo je sramota. "Uradi" si*e kad izađeš iz rijalitija. Blam me da te gledam takvu. 

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija