• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.02.2022

18:59

HAOS U EMISIJI ZBOG MAJE MARINKOVIĆ! Bivšu zadrugarku videla u studiju, pa joj poručila: Lupala bih ti šamare dan i noć!

printscreen

Rijaliti

HAOS U EMISIJI ZBOG MAJE MARINKOVIĆ! Bivšu zadrugarku videla u studiju, pa joj poručila: Lupala bih ti šamare dan i noć!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Maja Marinković i košarkašica Milica Dabović gostovale su u emisiji "Magazin In", a u jednom momentu Milica je otkrila da bi našamarala Marinkovićevu.

'- Kada ste se vi pravile gluplje nego što jeste u životu i u kojim situacijama? - glasilo je prvo pšitanje Sanje Marinković, na šta se odmah nadovezala Maja Marinković.

- Moram da kažem da sam imala dosta situacija. Neko sam ko je iskren i ne znam da kalkulišem u tim ljubavnim odnosima. Smatram da se žene prave nekada gluplje nego što jesu zarad višeg cilja ili trenutne želje. U mom slučaju, kada ne ide po mom ili mi neka situacija ne odgovara, pa onda odreagujem naivno ili radim stvari koje ne mislim, ali poprilično sam iskrena. Više se vodim srcem, nego što kalkulišem - priča Maja.

Foto: Printscreen

Milica Dabović i Maja Marinković u emisiji Magazin In

- Ja ne da sam glupa, nego ne mogu da verujem koliko sam ispala glupa u nekim situacijama. Baš kao što je Maja rekla, jer se vodimo srcem. Evo sad kad vidim Maju ovde, ja bih je šamarala dan i noć, baš zata što sam ja prošla sito i rešeto zbog muškaraca i ljubavnih problema. Vidim da ona ima tu dobrotu u sebi, oseća se to i ljudi su mi rekli da je Maja džek i dobar lik, ali kada su u pitanju muškarci ona nema kontrolu i granicu - nadovezala se Milica Dabović.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TT

pre 2 godine

Zamisli imas svoju emisiju na tv-u i pozoves za goste te 2 osobe... Voditeljki ne treba da se pravi glupa, vec je nedostizno glupa.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija