• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

07.02.2022

10:38

TU NOĆ NIKAD NEĆU ZABORAVITI! Biljana Dragojević konačno srećna zbog sina, u studiju otkrila da li će joj Aleks biti snajka!

Youtube printscreeen

Rijaliti

TU NOĆ NIKAD NEĆU ZABORAVITI! Biljana Dragojević konačno srećna zbog sina, u studiju otkrila da li će joj Aleks biti snajka!

Podeli vest

Majka i brat popularnog zadrugara otkrili su koliko su srećni jer se konačno otrgao od bivše žene

Biljana i David Dragojević nisu krili sinoć sreću zbog činjenice da Dejan više nema ništa sa Dalilom i da je konačno shvatio ko je ona.

Foto: Youtube printscreeen

Biljana Dragojević

Njih dvoje su gostujući u emisiji u "Zadruzi 5" otkrili koliko im je protekli period bio težak:

- Januar je toliko stresan bio za nas, posebno oko Srpske Nove godine, to je bilo katastrofa. Ali posle kiše uvek ide Sunce, tako se i ko d nas desilo. Situacija se menjala iz sata u sat, ali trgao se, Sada sve radi kako treba - dodao je David.

Kako vam se čini nova snajka? - nasmejala se Dušica.

- Sasvim drugačije sada reaguje, super je. Da li će biti snajka ili ne to je do njega, ali vidim da blista i bitno je samo da se otrgao od svega - odgovorila je Biljana.

- Veče Srpske Nove godine nikada neću zaboraviti. Par minuta pre incidenta okačila sam snimak na kome je veseo i srećam, nakon toga potpuni haos - rekla je Dejanova majka.

Da li ste se plašili novog zbližavanja sa Dalilom? - pitala je Dušica.

- Mislim da je to bila prekretnica, slušala sam razne komentare... Mogu da tvrdim sada, da sto posto neće biti sa njom - odgovorila je.

Foto: Youtube printscreeen

Sad mu je lakše... David

- Gledao sam izlaganje Dalile gde je sarkastično pričala o svemu... Navikla je da stalno bude uz nju i sada ne može da smisli sve ovo. On je presekao i opustio se... Sada je totalno hladan. Dugo mu treba da preseče, ali kada preseče je definitivno. Nema tu nikakvog povratka - naveo je Dragojević.

- Ona je njemu isprala mozak, bio je mlad i odvukla ga je kod sebe. Kako je ona govorila tako je on radio, svaka reč je za njega bila Amin. Hvala Bogu pa se otrgao. Videli smo koliko je manipulisala, jer nije znala šta će sa Carem, pa joj je bilo sigurnije da Dejan bude tu. Danas ste čuli u ispovesti njegovoj, kako govori... To je onaj Dejan koji je živeo sa nama, a onaj koga smo posetili u Beloj kući nije bio onaj pravi. Verujte mi, gde god da odemo, ljudi su presrećni sada... Najdraže mi je zbog mame, jer je svašta prošla - nastavio je David.

NE PROPUSTITE VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija