• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.02.2022

22:31

DALILA JE IZGUBLJEN SLUČAJ! David OSUO PALJBU po Filipu Caru i BIVŠOJ SNAJCI - DOKAZAO da je LJUBAV prema BRATU NERASKIDIVA!

Printscreen

Rijaliti

DALILA JE IZGUBLJEN SLUČAJ! David OSUO PALJBU po Filipu Caru i BIVŠOJ SNAJCI - DOKAZAO da je LJUBAV prema BRATU NERASKIDIVA!

Podeli vest

Brate Dejana Dragojevića, David, tokom gostovanja u emisiji "Pitam za druga koja se prikazuje na RED televiziji, progovorio je o odnosu Dalile DRagojević i Filipa Cara, o kojima nije imao lepe reči.

David je otvorio dušu i razvezao jezik o svim aktuelnostima iz pete sezone turbulentnog rijalitija:

- Nisu zaljubljeni jedno u drugo. Dalila je izgubljen slučaj totalno, sve ovo trpi jer ne zna gde je. Govori da je kriva, prebacuje na Cara i stvara agresiju. Igra grubu igru, na ivici. Sve radi svesno, ona nema 2 posto pritiska. Sve šta je pričala i govoruila za druge u intervjuu kod Darka, to je ona. Pravi agresivca od njega - rekao je David i dodao:

Foto: Printscreen You Tube

David Dragojević

- On ne zna šta da radi, koliko ona njega iznervira. Ona to pravi i izaziva, ne zna više šta da uradi pa je pljune, a ona uživa kao da je to piling. Voli taj fazon muškarca, grubijanski, silnije, tetovaže... Ona je energetski vampir, od svakog partnera će da napravi ludaka. Mislim da je ona planirano htela da ostavi Dejana. Svesno je sve radila... Mirila se sa Dejanom samo kako bi Cara pravila ljubomornim. Govorila je kao da je Dejan njena igračka, ali to više nije tako.

Ističe da mu se dopada Dejanovo novo lice, jer kako kaže, to je zapravo pravi on.

- Ovo je upravo on. Šali se, trenira, pozitivan, jako pametan, voli život... Nema sile da se pomire, može da mu priđe, on ju je precrtao i to je to. Ja znam kakav je, kad precrta ide dalje - zaključio je David.

Foto: Printscreen You Tube

Dejan Dragojević

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija