• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

09.02.2022

13:20

DAVID DRAGOJEVIĆ PROGOVROIO O HONORARIMA ZADRUGARA! Nije mogao da ćuti pa opleo po ovom paru!

Rijaliti

DAVID DRAGOJEVIĆ PROGOVROIO O HONORARIMA ZADRUGARA! Nije mogao da ćuti pa opleo po ovom paru!

Podeli vest

David Dragojević gostovao je u emisiji "Pitam za druga" i tom prilikom je komentarisao aktuelna dešavanja u "Zadruzi". Osvrnuo se na ponovno učešće Nenada Aleksića Ša i njegov odnos sa Tarom Simoiv.

- Ša se svađa sa grupama? Svaka čast! Ša je ušao kao jedna osoba, a sad je totalno deseta. Generalno ljudi koji ulaze misle da će lako, to je problem. Uđeš sa planom, nema plana. Tamo se u jednoim danu desi svašta, kao napolju za sedam dana. Ja ne mogu da verujem da on ovo radi. Duplo je stariji od Tare, ona je klinka, a on joj brani šta će da obuče, vređaju se, mire se - priča David Dragojević.

Foto: Youtube printscreeen

- Njemu nije bila potrebna devojka u rijalitiju, bolje da je bio ono što je bio. Bili smo zajedno u ''Zadruzi 2'', kada je odlepio za Draganom Mitar, nije znao šta da radi, da Ivana nije ušla kod Drveta i tad bi se to desilo sigurno, počeo je da ćuti i samo je ispao. Tara uvek ima te njene nervne slomove, ne kapiram to njihovo lupanje i gluposti - dodaje Dragojević.

Foto: Informer

- Kako si komentarisao kada je Tara bila uz Dejana, da li si video tu neke simpatije? - upitala je voditeljka Ana Radulović.

- Tamo si pod kamerama 24 časa, nema tu zbog kadra, sve se snima. Vidi se da su iskreni. Tara je bila uz njega iskreno, sem te svađe kada ju je vređao, ali bila je uz njega. I Karić uvak lepo kaže sve u lice. Nema ja Dejana šta da podržim za vezu sa Tarom, ne bih se mešao nikad, nije mali. Tara nije njegov tip, niti karakterno, videlo se iz aviona da je to prijateljski - zaključio je David.

Foto: printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija