• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.02.2022

17:26

DEJAN DRAGOJEVIĆ OZVANIČIO VEZU SA ALEKS! Nakon Daliline javne prevare našao novu ljubav, a evo šta je rekao o bivšoj ženi i njenom ljubavniku!

Printscreen You Tube

Rijaliti

DEJAN DRAGOJEVIĆ OZVANIČIO VEZU SA ALEKS! Nakon Daliline javne prevare našao novu ljubav, a evo šta je rekao o bivšoj ženi i njenom ljubavniku!

Podeli vest

U emisiji "Amenzija" Dejan Dragojević progovorio je o odnosu sa Aleksandrom Nikolić, a tom prilikom potvrdio je da su u vezi.

- Nas dvoje smo u vezi - rekao je Dejan.

- Vezu definiše vaš odnos, zar ne - rekao Mateja.

- Ja sam čist sa emocijiama. Ja sam rekao da se neću upuštati u nijedan odnos ako nisam čist sa emocijama. Dalilu i Cara neću komentarisati, želim im sreću, svako bira svoj odnos - rekao je Dejan.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević ozvaničili vezu

- Mi smo taman seli i krenuli da jedemo i vi nas zovete, opraštam vam ovaj put. Prođe meni kroz glavu da misli na Dalilu, ali njegovi postupci to ne pokazuju. Nas dvoje kada smo sami kao da smo u drugoj dimenziji. Iskreno plašim se ljudi, i imam strah od nekih stvari, ali osećam da se prepuštam lagano. On meni mnogo prija i neverovatno mi je jako lepo sa njim. Prolazi svakome kroz glavu da gleda on druge, ali moram da kažem da mu ja verujem, jer on meni kaže da nijedna druga ne postoji - rekla je Aleksandra i dodala:

- Ne bih komentarisala Dejanov i Dalilin odnos, ja verujem da tu sa njegove strane nema ništa, a neću ni da komentarišem - dodala je Aleks.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija