• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

09.02.2022

19:32

JELENA PEŠIĆ SE OGLASILA NAKON VESTI DA JE TRUDNA SA VULETIĆEM! Evo šta je rekla o polu bebe: Mladen i ja smo presrećni!

printscreen

Rijaliti

JELENA PEŠIĆ SE OGLASILA NAKON VESTI DA JE TRUDNA SA VULETIĆEM! Evo šta je rekla o polu bebe: Mladen i ja smo presrećni!

Podeli vest

Vest da je bivša zadrugarka Jelena Pešić trudna sa bivšim verenikom Dalile Dragojević, Mladenom Vuletićem, odjeknula je kao bomba.

Mladen se tim povodom oglasio, a šta je rekao pročitajte OVDE

Sada se oglasila i Jelena Pešić, koja je potvrdila pisanje medija, ali i otkrila detalje trudnoće.

- Da, istina je, trudna sam! Skoro tri meseca sam trudna, za nedelju dana će biti tačno tri meseca. Saznala sam za Novu godinu, tačno 31. decembra - tog dana je Mladenu bio rođendan, tako sam mu i čestitala. Kad sam mu dala čestitku da iščita, napisala sam mu da bi sledeći rođenan trebalo da mu bude još srećniji, jer će biti tata. Izgubio se skroz, preznojio, ma, presrećan je - rekla je Jelena, pa dodala:

- Ne biste verovali koliko mi je posvećen, non-stop čita oko bebe - u kojoj sam nedelji, šta to znači, šta se tada dešava, šta treba da jedem i pijem... Ma, stvarno je divan po svakom pitanju!

Foto: Dejan Živančević

Mladen Vuletić

- Ko god me vidi, priča sa mnom, svi pričaju da nosim dečaka, svi imaju takav osećaj. S druge strane, ja nemam osećaj šta je, šta god da je - samo da je živo i zdravo. Možda bih i ja volela da je prvo dete dečak, da bude stariji brat, a posle devojčica, mlađa sestra - kaže Jelena, pa dodaje:

- Iskreno, mislim da ni duge ni kratke veze nisu garancija ni za šta. Mladen mi se desio, od prvog dana sam srećna s njim. 24 sata provodi vreme sa mnom, non stop smo zajedno. Brzo smo se zavoleli, ne znam kako da to dočaram ljudima. Najbitnije je da li sam ja srećna, a zaista jesam najsrećnija na svetu! - rekla je Jelena Pešić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija