• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.02.2022

08:17

DALILA IZGORELA OD LJUBOMORE?! Dejan priznao svoje EMOCIJE: ZALJUBLJEN SAM U ALEKS! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

DALILA IZGORELA OD LJUBOMORE?! Dejan priznao svoje EMOCIJE: ZALJUBLJEN SAM U ALEKS! (VIDEO)

Podeli vest

Dejan Dragojević konačno je priznao emocije prema novoj devojci Aleksandri Nikolić.

- Ja sam Aleksandri objasnio da na Sandru, Frana i Đedovića mora da gleda kao da su mi tu mama, tata i brat. Oni su bili tu kad sam upao u bazen, kada sam lupao glavom, kada sam lomio ruke. Sandra je sve to sa mnom preživela, a pritom je žensko. Ja nju doživljavam kao porodicu, ne znam kako bih mogao da se njoj zahvalim za sve. Aleksandra je došla nakon pet meseci, trebalo je da ja sam sa sobom sve raščistim. Rekao sam da nisam želeo da ulazim u bilo kakav odnos, ali se pojavila ona, zaljubio sam se i sada gledam kako se ponaša. Sviđa mi se, top je, bilo bi super kada bi se nastavio ovakav odnos - govorio je Dejan.

Foto: Printscreen You Tube

Dejan i Aleksandra

Sandra Rešić pridružila se Aleksandri Nikolić i progovorila o emocijama prema Dejanu Dragojeviću:

Foto: Printscreen You Tube

Sandra i Aleksandra

- Pretpostavila sam da će biti prikazan i naš klip, nisam osetila potrebu da se pravdam. Znala sam da je Aleksandri neprijatno, ali ja ni ne provodim vreme sa njima, jer su u početnoj fazi veze. Sa Dejanom nisam progovorio ni pet rečenica, jer je sad sad sa njom, fali mi, kao što bi mi falio Fran. Da je sve tako, ja bih sada bila u vezi sa njim, a ne Aleksandra. Počeli su komentari da patim, jer su njih dvoje u vezi, a ja sam u rehab otišla kad sam primetila da svi gledaju moju reakciju, kada se oni ljube ili gledaju u moj krevet - rekla je Sandra.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija