• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informe/M.K

16.02.2022

22:06

UDAVIĆU TE! MOZAK SI MI RAZVALILA, ĐUBRE JEDNO! Stravične pretnje Filipa Cara, Dalila u strahu! (VIDEO)

Youtube printscreeen

Rijaliti

UDAVIĆU TE! MOZAK SI MI RAZVALILA, ĐUBRE JEDNO! Stravične pretnje Filipa Cara, Dalila u strahu! (VIDEO)

Podeli vest

Kontroverzni par ponovo je započeo svađu, a zadrugar je svojoj devojci pretio nikad brutalnije

Filip Car i Dalila Dragojević najpre su se svađali napolju, a potom su sedeli u dnevnoj sobi i razgovarali o prethodnim problemima. Car je na kraju opet povileneo jer smatra da ga Dragojevićka provocira. 

- Da, to si i to me najviše kida. Hoćeš sa mnom da budeš to, a ja hoću da te promenim. Gledam ispred rehaba i pitam se: "Ko to tu mene voli?". Znam da ne mogu ni mene ni tebe da gledaju očima ovde. Krivi smo kad uzmemo picu koja nam pripada... Izgubio sam pare, nisi došla da me uzmeš za ruku, da pitaš nekoga po kući da li ima, da me smiriš, zagrliš. Ne, nego ćeš na to ludilo, da mi dodaš još dve, tri bezobrazne. Sedim, vidim da tebe boli p*čka. Vidi, meni je Tara Simov draga. Znam da me voli, ali... Na početku večeri sam rekao da si se obukla katastrofa, vidim ti pola s*se. Dolazim, vidim ne j*beš mi na 2%. Onda zateknem kako Tara pleše na rulet stolu, ti ispod nje. Vas dve se spojile, meni ništa nije jasno. Ti padaš na pod, ples, skakanje, izađem, vratim se, vidim igraš rulet. Znači imala si novac kod sebe. J*be ti se da li sam izgubio, da li nisam. Vraćam se na žurku, stojim kod vrata, ti me ne vidiš, a ja gledam tvoje osmehe i tvoj ples. Ja nikad sebi ne bih dozvolio da smo u vezi, da si ti sj*bana i da se tako veselim. Za mene to nije ljubav. Onda sedneš, vidim da gledaš negde gde meni smeta. Okej, možda sam pogrešio. Vidim da gledaš u ogledalu, onda vulgarni ples sa Tarom. Ja na to dođem za blekdžek sto, vidiš me, menjaš ponašanje. Onda se u meni skupi bes, ludilo. Ti nastavljaš po istom. Malo sam popio. Seo sa Mimom i Deniz u pušionicu, dolazi Ša da se svađa, ja se vraćam sa Luksom na žurku, onda nastaje haos. Tu je zabava, to se pije, skače, pitam se što sam ja sj*ban - govorio je Car.

Foto: Youtube printscreeen

- Pa vidiš da si se zezao u pušionici... Ja nisam pričala ni sa kim - dodala je Dalila.

- Okreni da je sad to problem. Tebe u suštini boli k*rac, ja to znam. Kad sam video koliko tebe boli k*rac za neke situacije, što bi te boleo za Filipa Cara. Ja puno više volim tebe i puno više sam se dao, samo si ti manipulator - nastavio je Filip.

- Ovaj razgovor je pranje tebe - zaključila je Dalila.

- Ti samo čekaš da se uloviš za nešto. To si ti. Muvaš se sa mnom, čekaš da neko Dejana ponudi nudlama i onda napadneš. Ja izašao napolje sa žurke, vidim ti okrenuta leđima i pušiš. Zovem te da dođeš - govorio je Car.

- Tad si već uveliko rekao Đedoviću da ćeš raskinuti sa mnom - istakla je Dragojevićka.

- Da, ali nisi znala to, veštice. Ja izlazim i onda... - nastavio je Filip.

- Neću da slušam, već si me uvredio, rekao si da sam veštica, to su uvrede i kad si trezan - rekla je Dalila i ustala, a Car je krenuo za njom.

- Stani, saslušaj me do kraja, vidim ti u faci da me namerno izluđuješ. Stani da ti kažem do kraja, udaviću te! - urlao je Car.

- Neću da slušam tvoje uvrede više - rekla je Dalila, a onda su svađu nastavili u dnevnom boravku. 

- Danas sam napravio hranu i zvao te na normalan razgovor. Vidi ovako, budiš toliki bes u meni, nešto što niko nije. Evo, poslušaću te, reci sve što mi trebaš reći. Ti mene provociraš, ti si takva osoba. Ja ću da ti napravim, ne da ne pomisliš na mene, nego da me zamrziš. Tebe je neko drugi j*bao dok sam te ja tešio po ekonomskom. Veruj mi, meni nećeš... To ćeš Husi, Hasi i Dejanu. Meni nećeš. U nekim stvarima si bolja od nekih, u nekim 100 puta gora. Neki me ne bi ostavljali da idem sam po ekonomskom. Sad ćeš da videš, nećeš moju sliku da imaš iznad kreveta - rekao je Car.

- Ja ću da skinem normalno - rekla je Dalila.

- Imaš minut. K*rvetino, ti si mi razvalila mozak. Mrš tamo, smeće. Od ovoga momenta, nemaš kontakt sa mnom. Ja najgori, loptica, od ovog monstruma sam napravio dobrica, a od razvratnice žrtvu. A ja loptica. Napravio sam ti lepo večeru, zvao na razgovor, a ti... Videćeš, neću - dodao je Filip.

- Šta, sklonićeš medvede i slike? Ja sam ti prekjuče objasnila neke stvari. Napolju se sve vidi i ko je u pravu i ko nije. Nemam živce da se pravdam za stvari koje si ti stvorio u glavi - odbrusila je Dragojevićka.

Foto: Youtube printscreeen

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija