• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informe/M.K

18.02.2022

18:09

DALILA DRAGOJEVIĆ DONELA KONAČNU ODLUKU Menja život iz korena, šokiraćete se kada čujete o čemu se zapravo radi!

printscreen youtube/pink.rs

Rijaliti

DALILA DRAGOJEVIĆ DONELA KONAČNU ODLUKU Menja život iz korena, šokiraćete se kada čujete o čemu se zapravo radi!

Podeli vest

Gledanje snimaka u zadruzi izazvalo je veliku pometnju.

Zadrugari su dobili priliku da vide razgovor Dalile Dragojević i Filipa Cara. U "beloj kući" trenutno se gledaju snimci prošlonedeljnih dešavanja, pa jedan od tih snimaka tiče se razgovora ovog ljubavnog para. Car svojoj devojci u tom snimku govori da treba da se ponaša kao dama. 

Foto: printscreen youtube/pink.rs

- Šta da kažem, to je bilo sinoć nakon videa. Shvatila sam da jesam izgledala u tom stanju, onako... Nisam izgledala to iz neke prizme. Kad sam sebe gledala u tim nekim delovima, meni se nije dopalo moje ponašanje. Ja jesam bila vesela i nasmejana, ali mi to ne treba na taj način. I što kaže, zamisli kako izgledam, on sedi ispod trema, a mene prikazuju kako idem od jedne do druge osobe i plešem. Neću više ni da pijem taj alkohol. Ne da on utiče loše na mene. Nekako sam razuzdana i taj pogled, sastave mi se oči, nisam to ja. Alkohol svakako nisam ni pila 3 godine. Krenulo je ovde od čaše šampanjca. Više ni kap alkohola. Isto tako taj stil oblačenja, što kažu sado-mazo. Nije to bilo preterano vulgarno, ali ne stoji mi i ne priliči. Ja sam vesela po prirodi, volim muziku. On ne sluša tu muziku, onda ne vidi sebe na žurki kad nema novac za kockanje. Videla sam da jako ružno izgleda ono, kad sam videla sebe u tom trenutku - rekla je Dalila.

Foto: printscreen youtube/pink.rs

- Znam da izgleda da govori neke stvari da bi se meni dodvorila, ali ko je dobro poznaje, zna da nije. Nisam ja bio nervozan samo radi kocke. Ja sam i za to da popije i da se druži i da peva, ali da sve to... Neko ko je zarad svoje zaljubljenosti puno loših stvari napravio, ne treba da dozvoli na sebi da bude na žurki takva. Ima materijal da bude mnogo bolja. Niti stil odevanja, niti način plesanja, pa je u epicentru tih tuča, pada, to sve ne priliči meni, ne priliči njoj. I onda na kraju, ja gledam da joj ne kažem kako sve to izgleda, sve mislim da će se osvestiti, da će doći do mene... Na kraju joj objasnim neke stvari, uđemo u konflikt, ja napravim gore stvari od nje... To sve zajedno ne liči ni na šta. Dalili sad mogu svašta da lepe, da je bludna, razvratnica... Ta žena je pet godina bila u braku, nešto je stekla i postigla. Nije imala puno muškaraca, sa mnom je imala takve odnose kao što je imala. Nije prošla kao neke moje bivše devojke, zato očekujem više od nje i da ona meni bude smernica, a ne ja njoj. Od Maje sam očekivao, to ide uz njen imidž, uz Dalilu ne! Ne samo odevne kombinacije, nego i ponašanje - rekao je Filip Car.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Šiptari zbijaju redove posle terorističkog napada u Beogradu! Kurtijevac zapretio: Mi smo spremni...
Politika

Šiptari zbijaju redove posle terorističkog napada u Beogradu! Kurtijevac zapretio: Mi smo spremni...

Šiptarski ekstremista Glauk Konjufca, jedan od najbližih saradnika "premijera" Aljbina Kurtija i takozvani predsednik "kosovskog parlamenta", poručio je da su "institucije jedinstvene po pitanju tri uslova koje je Kurti postavio u Briselu" - priznanje nezavisnosti "Kosova", izručenje Milana Radoičića Prištini i povlačenje pisma koje je Beograd poslao u Brisel.

01.07.2024

14:29

Momirović: Sporazum o slobodnoj trgovini sa Kinom unaprediće investicionu saradnju
Politika

Momirović: Sporazum o slobodnoj trgovini sa Kinom unaprediće investicionu saradnju

Sporazum o slobodnoj trgovini između NR Kine i Srbije, koji je danas stupio na snagu, predstavlja veliki korak za budućnost srpske ekonomije jer ćemo povlašćenim pristupom proizvodima srpskog porekla značajno unaprediti izvozne mogućnosti i konkurentnost kompanija iz Srbije, što će doprineti proširenju investicionih i proizvodnih kapaciteta u našoj zemlji, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović tokom predstavljanja Sporazuma o slobodnoj trgovini između Srbije i NR Kine u Novom Sadu.

01.07.2024

14:29

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija