• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

20.02.2022

10:31

STARLETA NAPRAVILA HAOS ISPRED KAFANE! Tamara Đurić PRETUKLA DEVOJKU!

printscreen

Rijaliti

STARLETA NAPRAVILA HAOS ISPRED KAFANE! Tamara Đurić PRETUKLA DEVOJKU!

Podeli vest

Starleta Tamara Đurić našla se opet u centru skandala, kada je pre dve noću napala nepoznatu devojku ispred kafane.

Incident se dogodio jer je osoba koju Tamara do te noći nikada u životu nije videla ušla u njen automobil, koji je bio otključan na parkingu, i slikala se u njemu, dok je Đurićka tražila muža Nikolu Kačarevića po ugostiteljskom objektu.

Detalje tuče je ispričao izvor koji je u tom trenutu bio na mestu incidenta.

- Tamara je oko dva sata posle ponoći napravila pravi kurcšlus. Parkirala se ispred kafane, ali je sedela u kolima i telefonirala. U jednom trenutku je napustila vozilo, ali nije zatvorila vrata. Ušla je u lokal. Tada je naišla devojka koja je u ruci držala mobilni telefon. Nonšalantno je ušla u Tamarin automobil i počela da se slika i snima. Kad je Đurićeva izašla iz kafane i spazila je, nastao je haos - otkrio je izvor za Kurir.rs.

Foto: Informer.rs

Tamara Đurić

Prema njegovim rečima, Tamara joj je najpre rekla da napusti vozilo, nakon čega je primenila silu.

- Starleta ju je pitala: "Šta radiš u mojim kolima, izađi napolje", na šta joj je ona odgovorila: "Ajde, pali, slikam se." Đurićeva je potom ušla u auto i počela da je udara. Čuo sam samo kad je rekla: "Polomila si mi nos." U tom trenutku je izleteo i dečko te devojke i izneo je iz kola. Ubrzo je iz kafane izašao i Tamarin suprug Nikola sa svojim obezbeđenjem i šokirao se prizorom. Besna Tamara je sela u kola i odvezla se - završava očevidac.

Starleta je potvrdila da je do incidenta došlo:

- Ne podnosim nevaspitanje i bahato ponašanje. Takvi me izbace iz ravnoteže i gubim kontrolu. Moju ljubaznost tretiraju na pogrešan način, pa onda moram da reagujem onako kako ne želim. Žao mi je, ali moja tolerancija ima meru. To je sve što imam da kažem ovim povodom - poručila je Đurićeva.

Foto: Printscreen You Tube/RTV Pink Official

Tamara Đurić

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija