• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

26.02.2022

13:27

KAD VAS PORED OČEVIH REČI VIŠE ZABOLELE ERMININE! Pašovićeva žestoko potkačila Dalilu, pa otkrila na koga je još upozorila Matoru!

Instagram

Rijaliti

KAD VAS PORED OČEVIH REČI VIŠE ZABOLELE ERMININE! Pašovićeva žestoko potkačila Dalilu, pa otkrila na koga je još upozorila Matoru!

Podeli vest

U pitanju je dobro poznata zadrugarka i bliska osoba Matoroj!

Jovana Tomić Matora sinoć je bila među zadrugarima koji su dobili priliku da se čuju sa najbližima. Njoj se putem video-poziva obratila Ermina Pašović, koja je preko telefona bila u kontaktu sa Matorinom najboljom drugaricom Tamarom. Matora je dobila savet da se skloni od MC Aleks, ali i da ne veliča neka nova prijateljstva, jer zna ko su joj pravi prijatelji u kući.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

U ovom rečima se pronašla Dalila Dragojević, koja je zajedno sa Carem isprozivala Erminu.

Pozvali smo Erminu, koja nije štedela reči o Dalili.

- Pa... Zamislite kad vas pored reči svog babe više zabole reči neke Ermine, "rijaliti ološa". Šta da kažem na to... I silno se bori da dokaže da je pravi prijatelj Matoroj, pored svih problema koje je napravila. To je njen inat da dokaže suprotno. Ali ok... - započela je Ermina.

- Najjače mi je što ja nisam nikog imenovala. U pozivu sam u više navrata rekla da prestane da veliča i idealizuje ljude spolja i unuatra, da ne bih ja progovorila - dodaje Pašovićeva i zaključuje:

- A to se odnosilo i na Sandru Rešić, ne samo na Dalilu - poručuje Ermina.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija