• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stefan Milivojević

27.02.2022

22:49

EVO ZAŠTO JE ALEKSANDRA SUBOTIĆ U MODRICAMA! Rijaliti zvezda se oglasila za Informer.rs pa otkrila šta se desilo!

printscreen

Rijaliti

EVO ZAŠTO JE ALEKSANDRA SUBOTIĆ U MODRICAMA! Rijaliti zvezda se oglasila za Informer.rs pa otkrila šta se desilo!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Aleksadra Subotić aktivna je na društvenim mrežama, a jednom objavom zabrinula je fanove.

Naime, Aleksandra je objavila na svom Instagram storiju kratak video na kojem je sva u modricama, a rijaliti zvezda se sada oglasila za Informer.rs i otkrila šta se desilo.

Foto: printscreen instagram/sandrasuboticss

Objava Aleksandre Subotić

Naime, kako nam je Aleksandra otkrila, u pitanju je estetski zahvat.

- U pitanju su masnice koje su nastale posle operacije transfera masti iz stomaka u zadnjicu. To su masnice koje nastaju posle te liposukcije i one samo tako izgledaju strašno, to je više kao neki "bum" efekat. Malo sam se i ja našalila, nego što to mene stvarno boli. Izgleda strašno, ali ja se oporavljam i nadam se da ću se ubrzo oporaviti i da će to sve biti kako treba - rekla je Aleksandra Subotić za Informer.rs

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Alooooo

pre 2 godine

Ovu bi baš ovako trebalo prebiti, da bude ovako plava Cela , seljancura iz KALUDJERICE , balavica , dr .. ,.....ina , ološ belosvetski .

Ja

pre 2 godine

Mediokritet koji je maloletan dobio dete sa maminim momkom dok je mama bila u rijalitiju, a sada nasla starog bogatasa.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija