• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

01.03.2022

10:00

PORODICE ZADRUGARA PRETE VODITELJU RIJALITIJA?! Isplivali šok detalji - reagovala policija?!

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

PORODICE ZADRUGARA PRETE VODITELJU RIJALITIJA?! Isplivali šok detalji - reagovala policija?!

Podeli vest

Voditelj "Zadruge" Darko Tanasijević bori sa pretnjama i uvredama koje mu pišu članovi porodica aktuelnih zadrugara na društvenim mrežama.

Darko je već prijavljivao jedan slučaj službi za visokotehnološki kriminal i to je u rekordnom roku i rešeno. Sada je cela stvar otišla korak dalje - počinje izvor i dodaje:

- Intervjui koje Tanasijević radi u noći izbacivanja jako su gledani. Ispred njega tamo sede učesnici koji su najaktuelniji i najinteresantniji publici. On ih popularno rečeno rešeta pitanjima, a članovi njihovih porodica smatraju da se ne ponaša prema svima jednako, te da ima svoje favorite i da dok jedne štiti, druge bez pardona pita sve i svašta. Na to se odnosi najveći broj poruka koje ovih dana prima na Instagramu, a problem je što su jako nevaspitane, proste, preteće i prelaze granicu normalnog - rekao je izvor za Alo.

Foto: Informer

Darko Tanasijević

Darko se ovim povodom nije oglašavao, ali je jednom prilikom na svom Instagram storiju napisao:

Samo kada poludim jedan dan pa sve ove babe, dede, očeve, majke koji prete, vređaju i zlostavljaju, krenem da kačim ovde i da ih tagujem, pa da se svi zajedno zabavimo. Da vidite ko su i kakvi su. Nemoj posle da nisam rekao - glasila je objava voditelja "Zadruge".

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija