• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.03.2022

17:15

PRODUKCIJA RAZOTKRIVENA! Isplivala NAJVEĆA TAJNA "Zadruge 5" - Evo koji UČESNIK ima najveći HONORAR!

printscreen

Rijaliti

PRODUKCIJA RAZOTKRIVENA! Isplivala NAJVEĆA TAJNA "Zadruge 5" - Evo koji UČESNIK ima najveći HONORAR!

Podeli vest

Peta sezone "Zadruge" intrigira gledaoce širom Balkana, a ono što sve posebno zanima, jeste odgovor na pitanje, koliko honorar dobijaju učesnici ovog rijalitija.

Na početku sezone, pojavila se informacija da je samo za honorare najpopularnijih takmičara izdvojeno čak 2.000.000 evra.

Miljana Kulić je, da nije diskvalifikovana, trebala da zaradi 120.000 evra za 10 meseci, jer je za svoje učešće ugovorila 3.000 evra nedeljno- Pčelar iz Kupinova Miki Đuričić će od rijalitija zaraditi 100.000 evra, tj. 2.500 evra po nedelji. Dalila i Dejan Dragojević uzimaće po 1.500 evra nedeljno, što znači 60.000 evra za celu sezonu.

Foto: Printscreen You Tube

Filip, Dalila i Dejan

Ni ostali takmičari neće loše proći, pa će tako Jovana Tomić Matora, Mensur Ajdarpašić i Filip Car nedeljno biti bogatiji za 2.000 evra. Marko Janjušević Janjuš imaće daleko manji honorar od svoje bivše devojke Maje, "samo" 3.000 evra nedeljno.

Ana Korać tražila je za svoj ulazak 5.000 evra nedeljno, tj. 200.000 za celu sezonu, a pošto se nije pojavila na imanju u Šimanovcima, izgleda da je produkciji njen honorar bio prevelik. Tara Simov, koja je u prošloj sezoni diskvalifikovana pa joj je bivši dečko Nenad Aleksić Ša platio kaznu, za ovu sezonu bi trebali dobiti 3.000 evra nedeljno, a Lepi Mića 2.000.

Foto: printscreen

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

Fran Pujas će ove sezone boraviti u "Zadruzi" za 2.000 evra, što je za 500 evra više nego u prošloj sezoni. Ukoliko uđe naknadno u rijaliti, Mina Vrbaški dobijaće 3.000 nedeljno, umesto 2.000 kao što je do sada bio slučaj. 

Foto: TV Pink printscreen

Fran Pujas

Naravno, zadrugari će za ove iznose biti bogatiji ako ostanu u Beloj kući do kraja sezone, ali kako su dešavanja u kući svakodnevno vrlo turbulentna, moguće je da neko od njih bude i diskvalifikovan ili izbačen pre vremena, tako da ove iznose neće imati u džepu na kraju.

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17