• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas/Informer/D.S.

05.03.2022

18:20

DOŠAO JE MRTAV IZDROGIRAN I GUTAO KSANAKSE! Fran Pujas iskorišćavao Elenu Kitić, Krunićka ga totalno raskrinkala!

printscreen

Rijaliti

DOŠAO JE MRTAV IZDROGIRAN I GUTAO KSANAKSE! Fran Pujas iskorišćavao Elenu Kitić, Krunićka ga totalno raskrinkala!

Podeli vest

"Otišao je sa njom na more, ogrebao se za more."

Jelena Krunić, bivša rijaliti učesnica "Parova", a potom i "Zadruge", bila je gošća jedne emisije u kojoj je otkrila mračne tajne zadrugara. 

Naime, Jelena je podelila jedan detalj, iz spoljnog sveta, a to je da ju je Fran Pujas zvao da dođe kod njega kući, u vreme kada je živeo kod Filipa Reljića, bivšeg momka Jelene Krunić:

Foto: printscreen

- Došlo je do tog trenutka kada je on mene pozvao na gajbu kod Filipa Reljića. Druže, znaš da sam bila sa Filipom Reljićem. Nije niko bio tu, trebalo je da dođem bukvalno na "blejicu" - izjavila je Jelena za gorepomenuti portal.

- Tada je već bio u priči sa Elenom Kitić, otišao je sa njom na more, ogrebao se za more. Nemam šta da krijem, mene savršeno boli d**e da li će neko da se ljuti ili neće - nastavila je ona.

- Da li ja smem da govorim nešto ili ne o Franu? Da, smem, jer je došao kod zajedničkog prijatelja, neću da ga imenujem, isto iz rijalitija, došao je mrtav izdrogiran, naduvan, koristio je marihuanu i pio je Ksanaks. Onda kad popuši jedan džoint, on pojede još jedan Ksanaks, krene da kašlje, pa uzme pumpicu. Tu su bili i Maja i Filip Car, kod tog drugara - rekla je ona.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija