• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.03.2022

18:02

DEJAN I REŠIĆKA IMAJU TAJNI PLAN?! Planiraju da se vide NAPOLJU - Aleksandra NE SLUTI šta joj Dragojević RADI IZA LEĐA! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

DEJAN I REŠIĆKA IMAJU TAJNI PLAN?! Planiraju da se vide NAPOLJU - Aleksandra NE SLUTI šta joj Dragojević RADI IZA LEĐA! (VIDEO)

Podeli vest

Učesnici "Zadruge 5" Dejan Dragojević i Sandra Rešić porazgovarali su o svom odnosu.

Sandra je na samom kraju priznala da bi neke stvari totalno drugačije rekla Dragojeviću, ali da će to ostaviti za razgovor koji će imati van Zadruge.

- Još uvek imam neki osećaj, ne mogu da ga se otresem - rekla je Sandra.

Foto: Printscreen You Tube

Sandra i Dejan razgovaraju

- Nešto se mora desiti. Ja bih voleo da nešto može da se zaobiđe. Mene ovde niko ne zna. Kažu: "Nije to taj Dejan". Kad ste vi to mene videli? Ja ni sa kim u trojci nisam pričao, mene niko ne zna. Ne znam ni ja samog sebe. Sad se opet upoznajem. Vraćam se na neke stvari i to mi je teško. Ne mogu u svemu da budem perfktan, dobar... O milijardu stvari razmišljam - istakao je Dejan.

- Znam. Zato me je povredilo što odjednom ništa... I ono za rernu nije bilo potrebno da kažeš Aleksandri, nego meni. Uvek mogu da razumem afekat, ili da ti je neko nešto uradio, pa da ode na drugu stranu. I krivo mi je bilo što, najkrivlje, što nisi ono primetio. Rekla sam ti da mi se ne obraćaš. I pola stvari bih ti drugačije rekla, a bili bi ti drugačiji odgovori. Ali možda kad izađemo. Ja te znam - dodala je Rešićeva.

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija