• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs

07.03.2022

17:44

TARI DRUGARICE OKRENULE LEĐA! Simova nakon DISKVALIFIKACIJE napušta Srbiju - Nema PREBIJENE PARE?!

printscreen youtube/pink.rs

Rijaliti

TARI DRUGARICE OKRENULE LEĐA! Simova nakon DISKVALIFIKACIJE napušta Srbiju - Nema PREBIJENE PARE?!

Podeli vest

Učesnica "Zadruge 5" Tara Simov napustila je rijaliti u toku noći!

Nju to veravatno ne dotiče, jer kako je i sama rekla njoj "pare nisu važne" ali, kako Blic prenosi, navodno nema dinara u džepu. Nema stan, nema novac, ni toliko koliko joj je potrebno za hranu.

Navodno, ona se nakon izlaska iz rijalitija odlučila da se javi prijatelju, koji je uvek uz nju, da joj pomogne za osnovne potrebe. Ipak, ovoga puta zbog njenog ponašanja nema svih onih drugarica koje su joj pomagale dok "ne stane na svoje noge".

Foto: Printscreen/You Tube

Taru izvodi obezbeđenje

Kao što je i njen bivši dečko, Nenad Aleksić Ša, već ispričao čim je diskvalifikovana, ona nema od čega će da živi.

Jedino što joj je ostalo kao opcija koju uvek ima, jeste da ode u Skoplje kod oca kako bi je on izdržavao. Tara, nema osim rijalitija trenutno nijedan izvor prihoda, te će biti problem da živi život koji je navikla, a to su izlasci, frizeri, šminka i brza kola.

Inače, Tara je diskvalifikovana iz "Zadruga" zbog nedoličnog ponašanja. Ona je na imanju Šimanovima, lomila i razbijala sve što joj je palo pod ruku.

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima, te naveo da će Taru produkcija tužiti i od nje potraživati 50.000 evra, zbog kršenja ugovora.

- Svi smo joj dali šansu, niko je nije dirao. Život sam joj dao, a ona ovako. Kao malo vode na dlanu sam je držao - rekao je Ša nakon što je pročitao pismo velikog šefa.

Foto: printscreen

Tara i Ša

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija