• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Goran Todorović

09.03.2022

22:47

TARA I JA SMO IMALI ODNOSE U ZADRUZI DOK JE BILA SA ŠA! Čorba otkrio jezivu tajnu, pa potvrdio da se viđa s Majom! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

TARA I JA SMO IMALI ODNOSE U ZADRUZI DOK JE BILA SA ŠA! Čorba otkrio jezivu tajnu, pa potvrdio da se viđa s Majom! (VIDEO)

Podeli vest

Spekulacije da je repera devojka varala čak i u rijalitiju, sada su potvrđene

Tara Simov diskvalifikovana je iz "Zadruge 5" nakon burnih svađa sa Nenadom Aleksićem Ša, a sada je bivši učesnik Milan Janković Čorba otkrio sve njene mračne tajne.

Čorba je ispričao sve o odnsou sa Tarom, kao i da je Simova repera varala i tokom trajanja "Zadruge 4".

Čorba je najpre za Informer.rs otkrio u kakvom je sada odnosu s Majom Marinković:

- Maja je trenutno na odmoru da se odmori od svega. Ja sma imao puno obaveza, a ona je htela da bude sama sa svojim drugom, tako da joj želim lep provod. Bilo nam je super u poseti na Kosovu. Maja i ja smo prošetali. Ona nikad nije bila dole na jugu. Bio je pun gas. Na granici su nas pitali da li imamo vakcinu, Maja je samo izbacila glavu kroz prozor i rekla: Ćao. A graničari su odmah pomislili da smo opet zajedno pa su nam rekli: opet su zajedno ajde samo vozi. Na Kosovu je bilo super. Upoznala je moje drugare, malo smo obišli kraj, posetili Prištinu i Gračanicu. Pojeli smo jednu praseću glavu , ispoštovali naše rituale i bilo je super - ispričao je uvek raspoložen Milan.

Foto: Printscreen/Instagram

Na pitanje u kakvom su sada odnosu, Čorba je malo vrdao.

- Mi smo u normalnom prijateljskom odnosu. Nas dvoje smo skontali da smo kao prijatelji mnogo bolji jedno za drugo i da nam je tako mnogo zanimljivije. Ponekad ja kažem neku stvar koju ne bi trebalo, pa se ona naljuti ali sve to prođe - rekao je Čorba.

A na pitanje da li su oni prijatelji sa beneficijama ili nisu, on je oduševljeno rekao.

- Sa beneficijama drugari, ali ne u tom smislu na koju si aludiralao. Generalno sve je super - rekao je Čorba kroz zagonetan osmeh.

Foto: Printscreen/Instagram

Čorba je ispričao i šta mu je Tara Simov rekla nakon diskvalifikacije, ali je otrkio da je sa pojedinim zadrugarkama imao intimne odnose.

- Bio sam po čoškovima, parkovima, nisam gnjavio devojke. Bio sam pred kamerama, bilo je zaj**ano. Bio sam sa Tarom kada je bila sa Ša. Nije ga prevarila nego ga je overila (smeh). Evo Tara je diskvalifikovana, čuli smo se, tu sam za nju šta god treba. Rekla mi je da je rascepala ruku zbog Ša, da će mu j**ati mater kada izađe. Tara je navikla na turbulenciju, gas na maks - istakao je Čorba.

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija