• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

14.03.2022

08:42

RIJALITI ZVEZDA PO SAVETU FOLKERA IDE NA OPERACIJU  Lazić me je ubedio da smanjim želudac

Informer

Rijaliti

RIJALITI ZVEZDA PO SAVETU FOLKERA IDE NA OPERACIJU Lazić me je ubedio da smanjim želudac

Podeli vest

Treba da skinem 30 kilograma, jer sam stoka debela * Tražila sam savet od Darka Lazića, pošto je on pre dve godine uspeo da se prepolovi, kaže Miljana Kulić

Miljana Kulić kaže da ju je Darko Lazić nagovorio da ide na operaciju smanjenja želuca! Kontroverzna Nišlijka rešila je da se steše, pa je pozvala u pomoć svoju nekadašnju simpatiju, folkera koji je i sam dugo kuburio s kilogramima.

Foto: Printscreen/You Tube

Miljana Kulić u "Zadruzi"
Pravi tajming

Lazić je odmah Miljani preporučio da krene njegovim stopama i smanji želudac.
- Hoću da smršam 30 kilograma jer sam debela stoka! Volim da jedem, to je jače od mene. Ne mogu da budem na dijeti, probala sam i to nije za mene, zato moram na operaciju. Zvala sam Darka jer je on pre dve godine smanjio želudac i prepolovio se. Ubedio me je da je to prava stvar za mene i objasnio mi koje sve analize treba da uradim. Posavetovao me je da je najbolje da odem "pod nož" krajem leta, zato što ću posle intervencije mesec dana morati da mirujem i hranim se po specijalnom režimu - rekla nam je Kulićeva pre nego što se u subotu uveče vratila u "Zadrugu", i dodala da su je članovi porodice podržali u tome da liniju dovede u red:

Foto: informer.rs

Darko Lazić nekada

Zola je đubre, uništiću ga

Miljana Kulić kaže da je ušla u "Zadrugu" da se osveti bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli.
- Uništiću ga! On je đubre i ološ. Gaziću ga dok sam ne pobegne iz rijalitija. Ja sam bila budala koja je plaćala njegove kockarske dugove, ali sada ću mu sve to naplatiti - poručuje Nišlijka.

- Roditelji su me dugo terali na dijete, pa kada su videli da krišom jedem, digli su ruke. Dešavalo se da mi skuvaju povrće za ručak, a ja odem i kupim dve pljeskavice i palačinku. Obavestila sam ih da krajem leta idem na operaciju i podržali su me. Šta im drugo preostaje kada znaju da ću uvek po svom da uradim.
Miljana kaže da je svesna rizika koji nosi intervencija na želucu.
- Znam da sve može krenuti po zlu, kao i da je moguće da se ne probudim iz anestezije, ali rizikovaću. Bolje mi je to nego da nastavim da se gojim i da dobijem dijabetes. Moj novi dečko Nenad me podržava, i to mi je najbitnije - poručuje Nišlijka.

Okreće novi list

Kulićeva planira da pre odlaska na operaciju sebi da malo oduška.
- Nenad će mi u "Zadruzi" ispunjavati sve želje i svakog dana praviti palačinke. Narednih nekoliko meseci ću jesti kao krava, a onda kad odem na intervenciju, okrećem novi list - priča rijaliti zvezda.
 

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija