• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.03.2022

15:57

ISTORIJA SE PONAVLJA, DEJANU SE NE PIŠE DOBRO! Aleksandra se prema Dragojeviću PONAŠA kao Dalila - Isplivao KLJUČAN DOKAZ! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

ISTORIJA SE PONAVLJA, DEJANU SE NE PIŠE DOBRO! Aleksandra se prema Dragojeviću PONAŠA kao Dalila - Isplivao KLJUČAN DOKAZ! (VIDEO)

Podeli vest

Učesnica "Zadruge 5" Aleksandra Nikolić zamerila je Dejanu Dragojeviću njegovo ponašanje, a u poslednje vreme svi više zvuči kao Dalila Dragojević.

Ona mu je sada prišla pa žestoko zamerila što je prećutao Stefanu Kariću, kada je rekao da je Dejan nesrećan u odnosu sa njom.

- Poenta je što nisam nešto registrovao, nešto drugo sam slušao - rekao je Dejan.

Foto: Printscreen You Tube

Aleksandra i Dejan

- Ti nisi registrovao? Jao, pa ti čuješ sve. Ti treba da kažeš na to Stefanovo da nisi nesrećan, a ne da ćutiš. Ti si onda očigledno u dubini duše nesrećan - rekla je Aleks.

- U pravu si. Čuo sam, nisam hteo da dajem na važnosti, ali sa druge strane si u pravu - rekao je Dejan.

- Kada ti neko kaže da si nesrećan u odnosu, kapiraš šta to znači? Ne možeš da mu promeniš mišljenje, nego da ne ćutiš. Daješ na prostoru da se priča da si na silu, da si zbog jedan jedan - rekla je Aleks.

- Kada si pitala Đedovića i kada ti je rekao da čim sam se vratio, znači da mi je lepo - rekao je Dejan.

- Nije problem to što je rečeno, nego to što si prećutao. Ti kad prećutiš, znači da odobravaš...Irma ima onda pravo da kaže da si sa mnom da bi praznio ja*a i to - rekla je Aleks.

Foto: Printscreen You Tube

Aleksandra se raspravlja sa Dejanom

- Ti i Irma onda pod ruku, pa se podržavajte. Ti govoriš najveće bljuvotine - rekao je Dejan.

- Ja pričam istinu i govorim ono što mi je zasmetalo - rekla je Aleks.

Stani - prodrao se Dejan.

- Nemoj da mi se dereš - odbrusila je Aleks, pa se okrenula i otišla.

- Nećemo ni pričati onda - rekao je Dejan.

- Ne moramo - rekla je Aleks.

- To okretanje i ostalo, to ćeš videti - rekao je Dejan.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija