• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

23.03.2022

13:54

ON JE DŽELAT DALILI I SEBI, MORA NA LEČENJE Đedović i Sandra razvili novu teoriju, evo ZAŠTO je sinoć pobesneo!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

ON JE DŽELAT DALILI I SEBI, MORA NA LEČENJE Đedović i Sandra razvili novu teoriju, evo ZAŠTO je sinoć pobesneo!

Podeli vest

Razočarani!

Marko Đedović, Sandra Rešić , Fran Pujas, i MC Aleks su komenatarisali odnos Aleks Nikolić i Dejana Dragojevića:

Foto: Printscreen/You Tube

- On je nju napadao, pa joj je rekao da je besan,i kao ajde da te je*em da izbacim bes... Da ne pominjemo što je sakrio tuš ljudima. Njemu odgovoara da bude žrtva - rekao je Marko.

- Ona je bila isprpadana sinoć - rekla je Sandra.

Foto: Printscreen/You Tube

- Meni ona rekla da se plaši da ne sme ništa da mu kaže,da on nije normalan. On kuka kako on ne može da bude on, kako ga svi kanale - rekao je Marko.

- A kao pričao je da je poštovao Dalilu - dodao je Fran.

Foto: Printscreen/You Tube

- Da, da a Aleks bi da je*e, koji kreten. On nema pojma da normalna stvar da bude zahvalan za ljude koji su mu pomogli. Nejasan je totalno, i on tako priča svašta, a Aleks gleda u jednu tačku. On bre ljubomoran što se priča o Dalili i Caru, a ona da hoće za pet dana bi vratila Dejana uz nogu.On ne shvata da mi znamo da je on dželat i Dalili i sebi - dodao je Marko.

Foto: Printscreen/You Tube

- E, a Dalila i Car plakali sinoć i Dejan kada je video da Dalia plače zbog Cara, izleteo iz kazina,a Aleks ga pita kako je, on je napu*io.. Počinje da mi bude žao devojke - rekla je Sandra.

- Nije mi nikoga žao, sama je birala - dodao je Anđelo.

- Njemu niko ne može da kaže bilo šta. Počinjem da mislim da je Dalila sve istinu govorila, on je emotvna i energetska pijavica, on traži da pije krv, kao vampri, dok ti ne isisa život nema te - rekoa je Marko o Dejanu.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU JOVANE JEREMIĆ "DO KOSKE":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija