• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.03.2022

18:22

HAOS TOKOM REKLAMA U ZADRUZI - MENSUR I DEJAN NA IVICI FIZIČKOG OBRAČUNA! Neviđeni lom u Beloj kući: Smrade, izdao si svoju porodicu! (VIDEO)

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

HAOS TOKOM REKLAMA U ZADRUZI - MENSUR I DEJAN NA IVICI FIZIČKOG OBRAČUNA! Neviđeni lom u Beloj kući: Smrade, izdao si svoju porodicu! (VIDEO)

Podeli vest

Dejan Dragojević i Mensur Ajdarpašić žestoko su se sukobili, a svađu su nastavili i tokom reklama

O mojoj devojci se zna - rekao je Mesur.

- Ono što si ti govorio? Za svoju si rekao da je ku*vetina i da bi je razvlačili ovde da nije tebe. Ja sam za tebe Nusert, soliću po tebi i bićeš biftek koji ću da seckam - nastavio je Dejan.

- Znaš šta bih ti sad uradio, prodao si svoje kući! Prodao si majku i brata - dodao je Ajdarpašić.

- Ti meni spominješ sve kući, imam pravo da spominjem. Meni ne možeš ništa, nađi novog trenera. AJderpušiću, goreće ti pod nogama - govorio je Dejan.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dejan Dragojević

- Vožnja! Samo da znaš da ona voli mangupe - rekao je Mensur, pa dodao:

- Smrade, izdao si svoju porodicu - nastavio je Mensur.

- Rekao si Mimi da će biti je*ačica. Ne hvali se, praviš nasilje nad ženama - rekao je Dragojević.

- Bojiš se mene, vole me jer sam dobar čovek, a tebe je žena ostavila - nastavio je Mensur, a sukob im je sve vreme bio na ivici fizičkog obračuna.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Mensur Ajdarpašić

- Vole te jer ti devojka plače? Svako ko tebe voli želim jednog Mensura u kući i da mu bude zet. Šaka ti je mala komarac bi prošao, kao i obraz i srce - dodao je Dejan.

- Što mi diraš kuću? - pitao je Mensur.

- Što ne bih? Spomenula ti Milica, pa i ja. Popi*am ti se i na fasadu, ako imaš. Jedino imaš prijave u policiji od Mine - uzvratio je Dejan.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija