• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

27.03.2022

21:48

URNEBESNO! OVO JE PREVAZIŠLO "ZONU KOMFORTA"! Dalila ima novi biser, internet se usijao od komentara!

Printscreen You Tube

Rijaliti

URNEBESNO! OVO JE PREVAZIŠLO "ZONU KOMFORTA"! Dalila ima novi biser, internet se usijao od komentara!

Podeli vest

Opet nasmejala gledaoce!

Dalila Dragojević već mesecima šokira gledaoce svojim ponašanjem. Njene skandalozne svađe sa Filipom Carem učinile su da se njeno ime konstantno provlači u novinskim naslovima, međutim, ovaj put je šokirala i dobro nasmejala gledaoce novom izvalom.

 

 

Naime, tokom pitanja novinara, Dalila je ispričala koliko joj je bilo teško bez Cara:

- Meni je bilo jako teško tokom tih 16 dana. Baš sam bila jako loše. Nisam uopšte spavala nikako, mislim da sam jutros prvi put zaspala lepo - započela je Dalila svoju priču, a onda upotrebila reč koja ima deseto značenje od onog koji je ona htela da kaže:

- Inače sam izbegavala, eskalirala situacije... 

Vrlo je verovatno da je Dragojevićka želela da kaže da je "eskivirala", a ne "eskalirala" situacije, a ovaj klip se ubrzo našao na društvenim mrežama i postao viralan! 

Đedović i Sandra su više puta sa podsmehom komentarisali Dalilin rečnik, utoliko više jer joj ovo nije jedini put da upotrebi reč kojoj ne zna značenje, a htela bi da bude, ni manje ni više nego voditeljka!

Ne znamo da li su Marko i Rešićka ovo čuli, i ako jesu, kako su prokomentarisali. Međutim, kad čuju, sigurno neće ostati ravnodušni.

Dotle, zbirka njenih bisera samo nastavlja da raste.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 2 godine

Najodvratnija osoba ikada u rijalitiju i psihicki i moralno i kao osoba, a zasticena od strane peodukcije, novinara i ukucana.

Mixino R

pre 2 godine

Prosta, primitivna, nekulturna, nedoučena mahaluša iz Šepka (Donjeg ili Gornjeg?), bi da se pokondiri, da ostavi svoju Eminu u Bugojnu samu i babu Husa u Šepku, a ona, kao "nova" Dalila, ode u veliki grad, privučena svetlima i honorarima i lažnim nadama... Stvarno je uobrazila da ume da peva, vodi emisije, igra i pristojno komunicira? Ništa od toga... Ume samo da gunđa, svađa se, vara i laže. To ne treba nikome, gledaocima ni najmanje. Imamo podosta svojih analfabeta, bosanske nam ne trebaju. Da, još nešto, neka vodi i Irmu, iste su!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija