• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.03.2022

17:11

NEKE STVARI O ALEKS SU DOŠLE DO MENE! Mina RASKRINKALA Dejanovu devojku - Odala njenu NAJGORU TAJNU? (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

NEKE STVARI O ALEKS SU DOŠLE DO MENE! Mina RASKRINKALA Dejanovu devojku - Odala njenu NAJGORU TAJNU? (VIDEO)

Podeli vest

Novi vođa Mina Vrbaški delila je budžete, a bivšoj prijateljici Aleksandri Nikolić dala je mali.

Aleksandri ništa nije bilo jasno, pa je Mina u svom izlaganju otkrila zbog čega više nije u dobrim odnosima sa njom.

- Mi smo bile dobre, čule se i videle. Bilo je sve super, dok neke stvari nisu došle do mene. Prosto sam se razočarala. Rekla sam da ne želim da pominjem neke teme, dovoljno imaš svojih muka - rekla je Mina.

Foto: Printscreen You Tube

Aleksandra Nikolić

- Baš sam se preispitivala, smatrala sam te drugaricom - rekla je Aleks.

- Mogu da budem tu za tebe, ali da imamo odnos kao pre, ne može - rekla je Mina.

- Mima, mali budžet. Ovoj devojci nemam uopšte lepo mišljenje, generalno mislim da si loš čovek. Ispratila sam kako se ponašaš prema Gruji. Prvo mi se ne sviđa njena higijena, džabe se kupaš jer si prljava i prljava ti je duša. Ne dopadaš mi se, antipatična si mi - rekla je Mina Mimi Šarac.

Foto: Printscreen You Tube

Mina Vrbaški

- Moraću Dejanu da dam mali budžet. Lično ću da komentarišem. Mi smo imali te rasprave u Zadruzi 3. Mislim da si dobra osoba, ali da si se izgubio. Prema meni si fin. David i ja smo ostali dobri i posle svega. Ne znaš da primiš kritike ovde u nekim trenucima, a to nije dobro ni za tebe ni za Aleks. Treba da prebrojiš u sebi i da kažeš da neko ima prava da ti nešto kaže, neko ne - rekla je Mina.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija